Ana sayfa Dizi Arşivi Kader Bağları nasıl bir dizi, hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları!

Kader Bağları nasıl bir dizi, hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları!

tarafından ker_def

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği, FOX’un yeni dizisi “Kader Bağları”nın başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu sette bir araya gelerek çalışmalara başladı.

Peki yeni dizi Kader Bağları nasıl bir yapım olacak? Dizinin sloganı “aşk kaderi yenmektir” şeklinde sunuldu. Anlaşılan aşkın çok güçlü olacağı ama kaderin de öne çıkacağı sahneler izleyeceksiniz.

Kader Bağları; Yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in (Serkan Çayoğlu) aşk ve mücadele sınavını konu alıyor.

Kader Bağları nasıl bir dizi, hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları! 7

Dizide iyi bir oyuncu kadrosunun oluşturulduğu da görülüyor.

Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün gibi başarılı oyuncular, Kader Bağları projesinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Yönetmen koltuğuna Benal Tairi’nin oturduğu, senaryosunu Sema Ali Erol’un kaleme aldığı Kader Bağları çok yakında FOX’ta izleyicilerle buluşacak.