Ana sayfa Sosyal Medya Kadere bakın siz, Menajerimi Ara’daki dizi aşkı şimdi de Oğlum dizisinde devam edecek!

Kadere bakın siz, Menajerimi Ara’daki dizi aşkı şimdi de Oğlum dizisinde devam edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisinde başrolde yer alan Canan Ergüder, Feris isimli karakteri canlandırdı. Oyuncu, meme kanseri teşhisi sonrasında tedavisi için diziden ayrılmış ve bir süre kanser tedavisi görmüş ve hastalığı yenmişti.

Canan Ergüder’in yeniden dizilere dönüşü Show TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlanan Oğlum dizisiyle gerçekleşti. Pedegog Demet karakterini canlandıran oyuncu, yeni imajı ile dikkatleri üzerine çekti.

Kadere bakın siz, Menajerimi Ara'daki dizi aşkı şimdi de Oğlum dizisinde devam edecek! 10

Demet hem fiziksel olarak hem de enerjisiyle girdiği her ortamda dikkat çeken güzel bir kadındır. Suça itilen çocukları topluma kazandırmayı kendisine amaç edinen Demet, bu yüzden çocuklarla çalışmaktadır. İşte hikayede bu noktada Demet’in yolu Sedat isimli polis ile kesişiyor…

Sedat, karşı karşıya kaldığı bir davanın pedegogu olan Demet’e ilgi duyacak. Dava bu ikiliyi yakınlaştıracak. İşte bu nokta da dizi hayranlarının aklına Menajerimi Ara dizisindeki Feris karakteri geliyor.

Kadere bakın siz, Menajerimi Ara'daki dizi aşkı şimdi de Oğlum dizisinde devam edecek! 11

Hikayeye sonradan katılan Serhat Teoman, Serkan karakteri ile 12. bölümden itibaren dizide yer aldı. Serkan’ın Menajerimi Ara dizisindeki aşkı ise Feris’ten başkası değildi.

Yani Menajerimi Ara dizisinin hikayesindeki aşk, Feris karakterinin diziye vedası ile yarım kalmıştı. Canan Ergüder’in sağlık sorunları nedeniyle yaşanan bu ayrılık, bir yıl sonra bu sefer Oğlum dizisinde farklı karakterlerle devam edecek.

Kadere bakın siz, Menajerimi Ara'daki dizi aşkı şimdi de Oğlum dizisinde devam edecek! 12

Bu sefer de Oğlum dizisinin hikayesinde Demet ile Sedat’ın yakınlaşmasını izleyecek olan dizi hayranları, Canan Ergüder ile Serhat Teoman ikilisinin de başarılı performansları ile yeniden bir dizi çifti olmasından memnun kalacaktır.

İki dizi ve iki dizide de aşk hikayesi ve bu hikayelerin canlandıran isimleri de aynı oyuncular. Canan Ergüder ve Serhat Teoman uyumu Menajerimi Ara projesinde yarıda kalmıştı. Şimdi bu uyumu tamamlama ve devam ettirme işlevi Oğlum dizisiyle gerçekleşecek.

Kadere bakın siz, Menajerimi Ara'daki dizi aşkı şimdi de Oğlum dizisinde devam edecek! 13

Ancak Sedat ile Demet’in yakınlaşmaları o kadar kolay olmayacak ve aralarında fikir ayrılıkları yaşanacak.