Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü, Yaban Çiçekleri dizisinde oyunculuk yeteneklerini zorlamak durumunda kalacak!

Akın Akınözü, Yaban Çiçekleri dizisinde oyunculuk yeteneklerini zorlamak durumunda kalacak!

tarafından ker_def

Akın Akınözü hayranları, geçtiğimiz pazartesi akşamı atv ekranında başlayan Yaban Çiçekleri dizisinin heyecanını yaşıyor. Aslıhan Malbora ile patner olan Akın Akınözü, yeni projesinde Kılıç isimli karakteri canlandırıyor.

Akın Akınözü’nün yeni karakterinde çok farklı bir kişiliği ortaya koyacağı da sözlerinden anlaşılıyor. Ünlü oyuncu, Kılıç isimli karakterde yer alıyor.

Kılıç karakteri, kendi kasabasında güçlü bir kişilik ve mutul olmayı arzu eden, çekici, esprili ve dinamik bir adam olarak ekrana yansıyacak.

Tüm enerjisi ile bir alfa erkek görüntüsündeki bu karakter, iş konusunda da aşırı hırslı birisi.

Ayrıntılara dikkat eden kılıç, iyi bir iş insanı ve çevresine karşı da yardımsever birisi. Ancak Kılıç’ın damarına basmak ise pek iyi sonuç vermiyor.

Akın Akınözü, “Kınından çıkınca keskin, tehlikeli ve yeri geldiğinde de paramparça edebilen bir karakter” diye konuştu.

Ünlü oyuncu Kılıç isimli karakterde oyunculuk yeteneklerini ortaya koyacak ve karakteri üzerinden izleyicide çok farklı duyguları harekete geçirmesi gerektiği için de bir hayli emek verecek gibi gözüküyor.

Akın Akınözü’nün Kılıç karakterini çok sevdiği ve keyifle işi yaptığını da sözlerinden anlayabilirsiniz.

Ünlü oyuncu, Kılıç karakterinde kendisinden bazı özelliklerin de olduğunu düşünüyor. Akın Akınözü, “Olmaz mı, tabii ki oluyor. Biz oyuncular olarak bu sorular üzerinden bir performans ortaya koyuyoruz” dedi.

Karakterin en sevdiği özelliği de açıklayan ünlü oyuncu, “Değerlerine ve özüne sahip çıkmadaki kararlılığı” diye konuştu.

Senaryonun kendisini etkilediğini ve bu hikayeyi keşfetmek için rolü kabul ettiğini anlatan Akın Akınözü, hikayeyi bir sürpriz olarak gördüğünü anlatmış oldu.