Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu dizi setinin perde arkasından yansıyan mesajlar!

Kaderimin Oyunu dizi setinin perde arkasından yansıyan mesajlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümünü 14 Ocak Cuma akşamı bekleyen dizi hayranlarını şaşırtan bir son dakika kararı alındı. Star TV, dizinin beşinci bölümünü yayınlamaktan vazgeçti. Bir haftadır yapılan tanıtımlar izleyicileri heyecanlandırmış ve yeni bölüm için birçok kişi Cuma akşamını beklemeye başlamıştı.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin setinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle planlar bozuldu. Beşinci bölüm ileri bir tarihi ertelendi. Öykü Karayel’in koronavirüse yakalandığı daha önceden biliniyordu ancak Sarp Apak’ın testinin de pozitif çıktığı öğrenildi…

Koronavirüs nedeniyle birçok dizi setinde yaşanan sıkıntılar Kaderimin Oyunu’nu da etkilemiş oldu.. Dizinin setinin perde arkasından ise geçtiğimiz gün yayınlanan video izleyicilerin büyük ilgisini çekti.

Çekimlerin nasıl yapıldığının detayının bulunduğu videoda ekibin yoğun ve özverili çalışmasını gözler önüne seriyor. Kaderimin Oyunu dizi setinde bir aile ortamı da oluşmaya başladı. Hem teknik ekip hem de oyuncuların iyi bir kaynaşma yaşadıkları ve çekimlerin de huzur içinde yapıldığı görüntülerden anlaşılıyor.

Kaderimin Oyunu dizi setinin perde arkasından yansıyanlar mesajlar! 15

Öykü Karayel’in ardından Sarp Apak’ın da koronavirüse yakalanmış olması, sette planları bozdu. Bu da dizinin yeni bölümlerinin yayını konusunda bir belirsizliği beraberinde getirdi.

Dizi hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda dizinin uzun süre devam etmesini ve hikayeyi çok sevdiklerini belirten ifadeler kullanıyor. Başrol oyuncularının da karakterlere çok iyi uyum sağladıklarını belirten oyuncular, senaryonun da gayet iyi şekilde ilerlediği görüşünü savunuyor.

Kaderimin Oyunu dizisine destek bir hayli fazla ve sosyal medyada dizinin hayranlarının geniş bir etkileşim oluşturduğunu da söylemek gerekiyor.

İşte Kaderimin Oyunu dizisinin perde arkasından yansıyan görüntüler: