Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisi özleyenler için Star TV’den sevindiren yeni karar!

Kaderimin Oyunu dizisi özleyenler için Star TV’den sevindiren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi ilk 4 bölümü ile ekrana geldi ve çok da ilgi çekti. Geçtiğimiz hafta yılbaşı günü olması nedeniyle Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümü yayınlanmadı. Ekibin bir süre dinlenmesi nedeniyle de 7 Ocak Cuma günü 5. yeni bölümü ekranda izleyemeyeceksiniz.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizinini yeni bölümünün 14 Ocak Cuma akşamı yayınlanacağı da daha önceden açıklanmıştı. Ancak Star TV dizinin hayranlarının büyük ilgisini değerlendirmek için yeni bir karar aldı.

7 Ocak Cuma günü saat 20.00’da Kaderimin Oyunu dizisinin özel bölümü izleyicilerle buluşacak. İlk 4 bölümün önemli sahnelerinin yer alacağı bu özel bölüm dizinin geride kalan olaylarını daha farklı gözle izlemek isteyenler için geliyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin tekrar bölümleri de bir hayli izleyiciyi ekrana toplamıştı. Özel bölümü de Cuma akşamı geniş bir hayran kitlesinin takip etmesi bekleniyor. Star TV, bu sezona damga vuran en önemli dizisi olan Kaderimin Oyunu’ndan her şekilde faydalanmak için fırsatları değerlendiriyor.

Beşinci yeni bölümde ise heyecan yine bir hayli fazla olacak. Asiye ve Cemal’in yeni adımları yine herkesi şaşırtacak.