Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu’nun yıldızı Akın Akınözü’nün bu pozları çok konuşulur!..

Kaderimin Oyunu’nun yıldızı Akın Akınözü’nün bu pozları çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Akın Akınözü geçtiğimiz sezon rol aldığı Hercai dizisinin yurt dışında pek çok ülkede yayınlanmasından sonra İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde de geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Dizide ‘Miran Aslanbey’ karakterine hayat veren oyuncu bu yapım ile kariyerinde sıçrama yaşadı.

Yeni sezonda, Star TV’de ekran yolculuğuna başlayan Kaderimin Oyunu adlı dizide izleyici karşısına çıkan Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak ile baş rolü paylaşıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde canlandırdığı ‘Cemal karakterindeki performansıyla beğeni toplayan  yakışıklı oyuncu, L’officiel Homes Türkiye Dergisi’nin Kış 2022 özel sayısına birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Kaderimin Oyunu'nun yıldızı Akın Akınözü'nün bu pozları çok konuşulur!.. 9

Akın Akınözü, 2022 yılına bomba gibi bir giriş yaptı. Oyuncu, dergiye verdiği çok özel pozlarla uzun süre adından söz ettireceğe benziyor.

Kaderimin Oyunu'nun yıldızı Akın Akınözü'nün bu pozları çok konuşulur!.. 10

Oyuncu, fit vücudunu da gözler önüne serdiği pozları instagram hesabından da paylaştı. Akın Akınözü’nün paylaşımları, Türk ve yabancı hayranlarından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kaderimin Oyunu'nun yıldızı Akın Akınözü'nün bu pozları çok konuşulur!.. 11

Düzgün fiziğiyle göz dolduran oyuncu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, geçmişte kilolu olduğunu anlatmış, “Ben kendimle hep barışıktım. Şu dönemde de öyle, lise yıllarında 120 kiloyken de öyleydim. Aynada baktığım adamla ilgili sıkıntım yoktu, huzurluydum ama biraz tembelmişim” şeklinde konuşmuştu.