Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinin başarısını kanıtlayan bir gurur listesi!

Kaderimin Oyunu dizisinin başarısını kanıtlayan bir gurur listesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisi daha yeni başladı ama şimdiden sosyal medyadan kendisine güçlü bir konum elde etmeyi de başardı.

Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan dizi, yılbaşı nedeniyle bir hafta ara verdi. 14 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 5. bölümü heyecanla bekleyen geniş bir izleyici grubu bulunuyor.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi izleyicileri derinden etkiledi… Başrol oyuncularının güçlü performansları da buna eklenince dizinin reytingleri çok iyi geldi…

Reytinglerin yanı sıra sosyal medya etkileşiminde de Kaderimin Oyunu’nun diğer dizilerin arasından sıyrılarak en çok konuşulan diziler arasında ilk 10 içine girmeyi başardığını görüyoruz.

Aralık ayı için Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya izleme servisi olan Digilup tarafından yapılan açıklamada Kaderimin Oyunu dizisinin ‘en çok konuşulan’ altıncı dizi olmayı başardığı gözüküyor.

Şimdiye kadar sadece 4 bölümü yayınlanmasına rağmen, ekranda çok uzun süredir yer alan dizileri bile geçerek sosyal medyada öne çıkan Kaderimin Oyunu’na izleyicinin ne kadar büyük ilgi gösterdiği bu verilerden anlaşılıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yaz başından bu yana sosyal medyada çok etkin olması birinciliği de elde etmesini sağladı… İkinci sırada Teşkilat, üçüncü durumda Kalp Yarası ve dördüncülükte de Alparslan dizilerini görüyoruz. Bu 4 dizi de 1 milyon ve üstü ileti elde ederek bu listede yer aldı.

Üç Kuruş’un beşinci olduğu listeye Kaderimin Oyunu dizisi altıncı sıradan giriş yaptı… 1 ay içinde 428 binden fazla ileti alan Kaderimin Oyunu’nun ne kadar ciddi bir yükseliş olduğunu sosyal medya ölçümleri de gösteriyor.

Bir Zamanlar Çukurova, Emanet, Yargı ve Aziz dizilerini geride bırakan Kaderimin Oyunu için bu liste bir başarı göstergesi oldu.

Kaderimin Oyunu dizisinin başarısını kanıtlayan bir gurur listesi! 7