Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinin fragmanı bile yayınlansa sosyal medyada olay oluyor!

Kaderimin Oyunu dizisinin fragmanı bile yayınlansa sosyal medyada olay oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında başlayan Kaderimin Oyunu dizisine olan yoğun ilgiyi hem iyi reytinglerinden anlayabilirsiniz hem de sosyal medyada oluşan etkileşim gücü diziye olan izleyici ilgisini en güzel şeklide anlatıyor.

Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk iki bölümü yayınlandı ama bu bile izleyenlerin hikayeye tutkulu bir şekilde yaklaşmaları için yeterli oldu. Sadık bir izleyici kitlesi biriktiren Kaderimin Oyunu dizisi, bu sezon düşük reytinglerle ilerleyen Star TV’nin de izlenme oranlarını artırdı.

Üçüncü bölümü bir türlü yaşanan aksilikler yüzünden yayınlanmayan Kaderimin Oyunu dizisine ilgi patlaması yaşanıyor. Dizinin üçüncü bölümünden paylaşılan fragman binlerce kişi tarafından izlendi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda hayranların diziyi ne kadar çok özledikleri anlaşılıyor.

Geçen hafta, başrol oyuncusu Öykü Karayel’in koronavirüse yakalanması nedeniyle yayınlanmayan dizinin üçüncü yeni bölümü 21 Ocak Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölüm için paylaşılan fragman heyecanın bir hayli artmasını sağladı. Twitter ortamında dizi hakkında binlerce paylaşım yapılınca Kaderimin Oyunu bir anda gündemin ilk sırasına kadar yükseldi.

Cemal’in Asiye’yi neden terk ettiği sorusunun yanıtlanmasını merakla bekleyen heyecanlı izleyiciler yeni bölümde en çok da Cemal’in bu tavrının altında yatan gerçek nedeni bulmaya çalışacak. İşte 21 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan diziden yeni bölüm fragmanı: