Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu’nun Asiye’si Öykü Karayel hayranlarını bu defa paylaşımıyla ağlattı!..

Kaderimin Oyunu’nun Asiye’si Öykü Karayel hayranlarını bu defa paylaşımıyla ağlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Kuzey ve Güney’ dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile baş rolü paylaşarak geniş kitlelerce tanınan oyuncu Öykü Karayel, yeteneği sayesinde kariyer basamaklarını hızlıca tırmandı.

Oyuncu yeni sezonda Kaderimin Oyunu dizisiyle Star TV ekranında izleyiciyle buluşuyor.  Öykü Karayel’e dizide Akın Akınözü ve Sarp Apak eşlik ediyor.

2018’de müzisyen Can Bonomo ile evlenen ünlü oyuncu geçtiğimiz yılın Nisan ayında da anne oldu. Oğullarına ‘Roman’ adını veren ünlü çift mutlu beraberlikleriyle de sık sık gündeme geliyor.

Çiftin son hamlesi de çok konuşulacak. Vücudunda bir sürü dövmesi olduğu bilinen Can Bonomo dövmelerine bir yenisini ekletti. Çift ellerine, yarım birleşince tam olan ‘Rome’ yazısını yazdırdı.

Kaderimin Oyunu'nun Asiye'si Öykü Karayel hayranlarını bu defa paylaşımıyla ağlattı!.. 7

Dövmeyi güzel oyuncu Öykü Karayel sosyal medya hesabından paylaştı. ‘Ro’ yazısı Öykü Karayel’de, ‘Me’ yazısı da Can Bonomo’da yer alıyor. Can Bonomo sosyal medya paylaşımlarında oğlunu sık sık ‘Rome’ adıyla etiketliyor. ‘Rom’ diye okunan bu sözcük İngilizce’de Roma demek.

Çiftin bu hamlesi hayranlarını da duygulandırdı. Öykü Karayel’in paylaşımına takipçileri tarafından, ‘Roman’a çok güzel anlamlı bir hediye olmuş’, ‘Çok tatlı, ‘Beni ağlatamazsınız sabah sabah’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Bugüne kadar pek çok dram türünde yapımda  yer alan ve canlandırdığı karakterlerle hayranlarına duygusal anlar yaşatan ünlü oyuncu bu defa dövme hamlesiyle sevenlerini duygulandırdı.