Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın 3 Nisan 23. bölüm tanıtımı yayınlandı… Şok karşılaşma! Şirin, Sarp’ı görüyor!

Kadın 3 Nisan 23. bölüm tanıtımı yayınlandı… Şok karşılaşma! Şirin, Sarp’ı görüyor!

tarafından zk zk

Fox TV’nin Salı akşamlarına damgasını vuran dizisi Kadın, yine çarpıcı bir bölümle ekrana geldi.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadıkları dizinin 23. bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Sarp’ın Bahar’ın annesinin evinin önüne gittiği, terzi tabelasını göremeyince telefoncuya uğrayıp sorduğu görülüyor. Enver Bey’in bir süredir burada olmadığını ama Hatice ve kızların burada olduğunu duyan Sarp ‘Kızlar mı?’ diyerek şaşırıyor. Tam çıkacakken telefoncuya Şirin geliyor ve Sarp’ı görünce şok geçiriyor…

22. bölümde neler yaşandı?

Bahar ve Şirin sonunda karşılaşır ama Şirin, Bahar’ı çok fena hırpalar. Yüzü gözü toz toprak içinde ve perişan bir halde eve dönen Bahar, olanları Ceyda’ya anlatır.

Olanlardan sonra herkese karşı güvenini yitiren Bahar, etrafındakileri affetmemekte de kararlıdır. Sadece Bahar’ın iyiliğini istediği için susan Arif ise bunu daha fazla kabullenemez ve içindeki hisleri açıkça Bahar’a söyler.

Bahar ve çocukların yaşadığını öğrenen Pırıl ise bir şekilde onları görmek ister. Ama Bahar hiç düşündüğü gibi bir kadın çıkmayacak ve Alp’i kaybetme korkusu daha da artacaktır.

Bu arada Şirin’in Bahar’a yaptıklarını sindiremeyen Ceyda, Yeliz’i de arayıp Şirin’i dövmek için evine giderler ve onu kıskıvrak yakalarlar. Ancak Şirin yediği dayağın acısıyla kendisini dışarı atar ve ‘Hırsız var’ diye bağırmaya başlar. Ceyda, Arif’in arabasına binip kaçar ama Yeliz o kadar şanslı değildir. Şirin, mahalleden iki kişiye hırsız suçlamasıyla Yeliz’i yakalatır. Yeliz nezarete atılır.

Bu arada Bahar’ın iş yerinde de kötü bir haber ortaya çıkar. İş yerinin sahibi Bahar’ı işten çıkarır. Bahar ne yapacağını bilmez bir şekilde çocukları okuldan almaya gider. Onu bulmak için her yolu deneyen Pırıl, sonunda Bahar’la karşılaşır. Bahar’ın çocuklarla gittiğini gören Pırıl arkalarından seslenir. Pırıl’ın ne söylediğini gelecek haftaki bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

İşte 23. bölüm tanıtımı: