Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 59. bölüm fragmanında Arif’in sözleri izleyicileri mest etti!

Kadın 59. bölüm fragmanında Arif’in sözleri izleyicileri mest etti!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Kadın dizisinin 59. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Arif’in Bahar’ı seçim yapmaya zorladığı konuşmasına izleyicilerden büyük destek var. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde yer aldığı dizide başrol kadar etkili olan Feyyaz Duman’ı da saymak lazım..

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Peki 23 Nisan Salı günü ekrana gelecek Kadın dizisi 59. bölüm fragmanında neler var? Kadın dizisinde Arif ile Bahar arasındaki konuşma izleyicilerin içine dokundu… Feyyaz Duman’ın başarılı oyunculuğuyla Arif karakteri içini döktü. izleyiciler onu çok haklı buldu. Arif, Bahar’a diyor ki “Ben kimim ki”… Bahar buna karşı çıkıyor ama Arif’in durmaya niyeti yok.

Arif, şöyle diyor: “Bana açık açık söylesene ben senin neyinim. Öylesine biri miyim? Sevdiğin miyim, neyinim ben senin? Kızım ben seni seviyorum, bildiğin aşığım ben sana. Ama öyle arkadaş, dost olarak görmüyorum. Sen görüyorsan bir şey diyemem. Canın sağ olsun deyip kendi yoluma bakarım. Ama öyle kocanla aynı evde yaşayıp seni merak ediyorum diyerek bu kapıdan girmek yok.”

Bahar, bu sözlerden sonra Arif’e ne diyecek merak edilmekte…

İzleyiciler bu sözlerden sonra sosyal medyada “Helal olsun Arif’e” diye yorumlar yazmakta.

Birçok izleyici artık Bahar’ın seçim yapmak zorunda olduğunu ifade etti.