Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisi 57. bölüm 2. fragmanında Sarp’ın Arif’e kavga çıkartacak mesajı!

Kadın dizisi 57. bölüm 2. fragmanında Sarp’ın Arif’e kavga çıkartacak mesajı!

tarafından ker_def

Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı, Feyyaz Duman ve Seray Kaya’nın müthiş performanslarını sergilediği Kadın dizisinin 9 Nisan Salı akşamı 57. bölümü ekrandaki yerini alacak.

Yeni bölümden yayınlanan ilk fragmanda Bahar, Nisan, Doruk ve Sarp’ın Nezir’in elinden kurtulduğu görülmüştü. Şirin ve Bahar arasındaki hesaplaşma da devam etmişti. 2. fragmanda ise Bahar ve Sarp’ın çocuklarla ilgili kararı dikkat çekecek. Sarp, çocuklar için Bahar’ın yaşadığı evde olmak istiyor. Ama Bahar bunu istemiyor. Sarp ise bu durumu Arif’e bağlıyor. Şirin yine kendini gösterecek. Sarp ise kardeşi aracılığıyla Arif’e ‘Karımdan uzak dursun’ mesajı yolluyor. Videodan 57. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

56. bölümde neler olmuştu?

Nezir’in evlenme teklifi ile şok olan Bahar ve Pırıl ne yapacağını bilemez. İkisinden birinin onunla evlenmesi karşılığında Sarp’ı serbest bırakacağını söyleyen Nezir için bu teklif sadece bir intikamdan ibarettir. Çünkü onun eski ya da yeni karısıyla evlenmek Sarp’ın canını ölümden bile daha çok yakacaktır.

Arif’i kurtarmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen Kısmet, aniden gelen bir arama ile büyük bir ipucu bulduğunu zanneder. Ama onun ipucu sandığı şey gerçek midir? Artık Nezir Korkmaz’ın bir düşmanı daha vardır; Kısmet Avcı.

Diziden Detaylar…

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, Salı 20.00’de FOX’ta!

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
SENARYO: HANDE ALTAYLI
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ

Oyuncular:
Bahar: Özge Özpirinçci
Sarp: Caner Cindoruk
Hatice: Bennu Yıldırımlar
Şirin: Seray Kaya
Jale: Ece Özdikici
Musa: Devrim Özder Akın
Arif: Feyyaz Duman
Yeliz: Ayça Erturan
Nisan: Kübra Süzgün
Doruk: Ali Semi Sefil