Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi neden sus pus? Çekimleri bile başlamadı! Oyuncular hala tatilde!

Kadın dizisi neden sus pus? Çekimleri bile başlamadı! Oyuncular hala tatilde!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinin tanıtımları birer birer gelmeye başladı.

Bazılarının yayın tarihleri bile belli oldu! Eylül’ün 2. haftasında adeta bombardıman yaşayacak ekranlar.
Ekrandaki bu hareketliliğe karşın Kadın dizisinden hala ses seda yok!

Fox TV’de geçtiğimiz sezona damga vuran Kadın dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor.
Ancak henüz tanıtım ile ilgili bir gelişme yok! Üstelik çekimleri de başlamamış görünüyor!

Bu durum izleyenleri adeta isyan noktasına getiriyor!

Dizinin başrolü Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte Bodrum’da Dilara Endican’ın sahibi olduğu Barba Saranda’da ve sık sık videolar ve fotoğraflar paylaşıyor.

Seray Kaya da hala tatilde olduğunu instagramdan paylaştığı fotoğraflarla duyuruyor.

Kadın dizisi neden sus pus? Çekimleri bile başlamadı! Oyuncular hala tatilde! 10

Zaman zaman ‘Şirin’i özlediniz mi?’ şeklinde diziden kısa videolar ve fotoğraflar paylaşan Seray Kaya’nın da tatilde olması, izleyenleri iyice şaşırtmaya devam ediyor.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadığı dizinin instagram sayfasından geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf paylaşıldı.

Bahar ve Sarp’ın geçtiğimiz sezon araç içinde karşılaştıkları ama birbirlerini görmedikleri o sahnenin bir fotoğrafı yayınlandı.

Kadın dizisi neden sus pus? Çekimleri bile başlamadı! Oyuncular hala tatilde! 11

Son olarak 12 Temmuz’da ““Ne çok özledi bu sokaklar sizi be!” notuyla, Bahar ve çocukların mahalleye geldikleri ve çocukların Arif’e sarıldıkları sahneden bir video yayınlanmıştı.

30 Ağustos tarihiyle yayınlanan son paylaşımda yine yeni sezondan bir haber yoktu!

“Sezon finalindeki en heyecanlı sahnelerden biri! Sizce en heyecanlı sahne hangisiydi?” notuyla paylaşılan Bahar ve Sarp’ın karşılaşma anlarına ait fotoğrafa eleştiri yağıyor!

Diziyle ilgili bir haber bekleyen izleyici, hala eski sezondan gelen fotoğraflar ve videolarla yapılan bu paylaşımlara çok kızdı!

“Fragman ne zaman, yeni sezon fragmanınız bile yok, ne zaman paylaşacaksınız yeni fragmanı?” şeklinde sorular yönelten izleyiciler, yaptıkları yorumlarda, zaten geçtiğimiz sezon defalarca kez karşılaşan ama Bahar ve Sarp’ın birbirlerini görmedikleri o sahnelerin tekrar edilmesine tepki veriyor.

Bir izleyicinin yorumu ise hayli manidardı: “Heyecandan ziyade, izleyicinin sinirini bozuyor bu tarz sahneler bence!”

Sezon finaliyle eleştirilerin odağı haline gelmiş olan Kadın dizisinin, izleyiciye yeni sezonla ilgili yeni ve tatmin edecek bir yanıt vermemesi, sosyal medyada eleştirilere neden olmakta.

Çekimlerin başlayacağına dair sinyaller dizide Şirin’i oynayan Seray Kaya ve Bahar’ı oynayan Özge Özpirinçci’nin sosyal medya paylaşımlarıyla alınmıştı.

Ancak hala setin başladığına dair bir haber gelmedi!

Oyuncuların instagram hesaplarına da dizinin ne zaman başlayacağı, tanıtımın ne zaman geleceği ile ilgili sorular yağıyor.

Bu arada dizide Arif karakterini oynayan Feyyaz Duman da Artvin’de Meryem Uzerli ile birlikte Eylem Kaftan’ın Kovan filminin çekimlerinde.

Duman’ın projesinin bitmemesi mi dizinin çekimlerini uzattı henüz bilinmiyor ancak Feyyaz Duman’ın Artvin’de olması da büyük bir etken gibi duruyor!

Diziyle ilgili bir bilgi aldığımızda ve yeni gelişmeler olduğunda biz de sizlerle paylaşacağız…

İşte Özge Özpirinçci’nin son paylaşımları:

Kadın dizisi neden sus pus? Çekimleri bile başlamadı! Oyuncular hala tatilde! 12 Kadın dizisi neden sus pus? Çekimleri bile başlamadı! Oyuncular hala tatilde! 13