Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi rakipleri sağ bırakmıyor, Özge Özpirinçci’den itiraf geldi!

Kadın dizisi rakipleri sağ bırakmıyor, Özge Özpirinçci’den itiraf geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci rakip dizilere fenalık yaptıklarını kabul etti… Özpirinçci, youtube’da yayınlanan İbrahim Selim’in programına konuk oldu.

İbrahim Selim, Kadın dizisinin karşısına konulan erkek hikayelerine değindi ve “Siz sağ bırakmıyorsunuz, dizi olarak” diye konuşunca Özge Özpirinçci de “Evet bir kıyım oldu” diyerek karşılarına çıkartılan dizilerin zaman içinde elendiğini anlattı.

Dizi ile ilgili konuşan oyuncu, “İsmi zaten Kadın olan bir işte oynamak çok gurur verici.Kadın dizisinin özelliği çok gerçek. Bizim ilk amacımız gerçekliği olabildiğince hiçbir filtreden geçirmeden” diye konuştu.

Bazı akrabalarının bile çok acıklı bir hikaye olması nedeniyle izleyemediğine değinen Özge Özpirinçci, “Çok acıklı, o yüzden izleyemiyorum diyen çok insan var benim tanıdığım, akrabalarım var” şeklinde konuştu.

blank

Sokakta kendisine Bahar diye seslenildiğini ama dönüp bakmadığı için de vatandaşların kızdıklarını ifade eden ünlü oyuncu, “Birçok kesimden insanın izlediğine şahit oldum. Bebek’te çok lüks bir yerde oturmuş kahve içerken, çekim yaptığımız alternatif mahallelerde de insanlar gelip hep diziyle ilgili sorular sordu” dedi.

İnsanların kendi yaşadığından daha kötü hayatlar da olduğunu görmek istediğini ve bunu Kadın’da bulduklarını da ifade eden Özge Özpirinçci, “İlk sezonumuz özellikle çok fazla insanlara şunu gösterdi, bakın böyle hayatlar da var.. Biraz şükür gibi bir şeyler oldu. Gerçekçi olması ve hikayesini bir taraftan da naifliğini koruması…Çocuk oyuncular çok yetenekli. Ekip çok iyi, senaryomuz Hande Altaylı inanılmaz senaryolar yazıyor” diye konuştu.

İbrahim Selim’in programını videodan izleyebilirsiniz.