Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar, teklifi kabul mu etti? Sarp, bu sayede mi kurtuldu?

Kadın dizisinde Bahar, teklifi kabul mu etti? Sarp, bu sayede mi kurtuldu?

tarafından zk zk

Yarın akşam 56. bölümü yayınlanacak olan Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’da sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Televizyongazetesi/Detay

Dizinin yeni tanıtımında Bahar ve Sarp’ın Nezir’in elinden kurtulduğu ve çocuklarıyla birlikte annesinin evinin kapısının önünde oldukları görüntüler şaşkınlık yarattı.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadıkları dizi, yeni bölümünde heyecanlı anlar ekrana gelecek.

Yayınlanan son bölümde Nezir, Sarp’ı bırakmak için Pırıl ve Bahar’dan biriyle evlenme teklifi yapmıştı. Tanıtımda Sarp’ın kurtulmuş olduğunun görülmesiyle birlikte akıllarda soru işareti oluştu. Bahar, Nezir’in teklifini kabul mü etti?

Kadın dizisinde Bahar, teklifi kabul mu etti? Sarp, bu sayede mi kurtuldu? 8

Yeni bölüm özeti şöyle:

Nezir’in evlenme teklifi ile şok olan Bahar ve Pırıl ne yapacağını bilemez. İkisinden birinin onunla evlenmesi karşılığında Sarp’ı serbest bırakacağını söyleyen Nezir için bu teklif sadece bir intikamdan ibarettir. Çünkü onun eski ya da yeni karısıyla evlenmek Sarp’ın canını ölümden bile daha çok yakacaktır.

Arif’i kurtarmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen Kısmet, aniden gelen bir arama ile büyük bir ipucu bulduğunu zanneder. Ama onun ipucu sandığı şey gerçek midir? Artık Nezir Korkmaz’ın bir düşmanı daha vardır; Kısmet Avcı.

Kadın dizisinde Bahar, teklifi kabul mu etti? Sarp, bu sayede mi kurtuldu? 9