Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar’ı öldürüp kurtulacaklar sonunda! Amma abarttınız!

Kadın dizisinde Bahar’ı öldürüp kurtulacaklar sonunda! Amma abarttınız!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de dün akşam 28. bölümü yayınlanan Kadın dizisinde, Sarp ile ilgili gerçekler açığa çıkmadıkça, ekran başındaki izleyenler rahatlamayacak!

Ancak bu durum gizlendikçe daha da sinir bozucu hale gelmeye başladı.

Özellikle bu hafta Pırıl’ın babasıyla yaptığı konuşmadan sonra izleyenler Sarp ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkmamasına iyice tepki vermeye başladılar.

Hakikaten bu meselenin ardından gerçekten sağlam bir hikaye çıkmasını bekliyor izleyici. Yoksa fena bir eleştiriye maruz kalacak Kadın dizisi.

Pırıl, Bahar’ın sosyal medyada fotoğraflarını görünce yine krize girdi. Babasını arayıp artık Sarp’a gerçeği anlatacağını, dayanamadığını söyledi. Gerçek her neyse biz anlamadık ama birilerinin onları öldürecek kadar büyük bir durum olduğu anlaşılıyor.

Tabii Suat, böyle bir durumda Pırıl’ın, Sarp’ın ve kendisinin ölüm fermanını imzalayacağını söyleyerek “Söyle kocana o da eski karısının peşine düşsün, kimliği açığa çıksın ve ardından onu sakladığımız için bizi öldürsünler. Bütün bunlar senin yüzünden oldu. Aptallığının cezasını cehennemde yaşayarak çekeceksin” dedi ve herkesi bir kez daha şaşırttı.

Sarp ne yapmıştı da kimliğinin ortaya çıkmaması bu kadar önemli hale geldi, iyice kafalar karıştı. Tabii kendisi tehlikede olduğu için Bahar’ın peşine de düşmemiş ve onu arayamamıştı bunca zaman diye de düşünmeye başladı izleyenler.

Ancak merak artsa da sabırlar da tükenmeye başladı. Dün akşam yayınlanan bu bölümü izleyenler bu konuyla ilgili artık bir gelişme olmasını beklediklerini söyleyerek “Ne Sarpmış yahu, bulunmaz Hint kumaşı mübarek! Bu gidişle Bahar’ı da harcar bunlar” diye düşünenlerin yanı sıra durumu saçma bulan izleyenler de vardı. “Yeter artık gına geldi. Sarp neye bulaştıysa ortaya çıksın artık bıktık” sözleriyle izleyenler bir kez daha bu duruma tepkilerini koydular

İşte Pırıl’la babasının konuşması: