Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde duygulandıran veda! Akıllarda iz bırakarak gitti!

Kadın dizisinde duygulandıran veda! Akıllarda iz bırakarak gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Hatice Sarıkadı’ya veda! Kadın dizisinden bir Bennu Yıldırımlar geçti! Muhteşem oyunculuğu ile göz dolduran ünlü isimlerden birisi de Bennu Yıldırımlar… Hatice Sarıkadı karakterine öyle güzel bir anlam kattı ki, vedası herkesi çok üzdü…

Şu sözlerle Enver’e veda etti, biricik Hatice’si… “İyi ki seni bulmuşum, iyi ki eşim olmuşsun. Her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın. Bir gün gelecek kavuşacağız ve hiç ayrılmayacağız. Bu bir elveda değil, sadece veda. O gün kadar kızlarımıza ve torunlarımıza iyi bak.”

Kadın dizisinin 3. sezonunda araçtan sağ çıkan ama sonrasında hastanede yaşamını yitiren Hatice gideli çok oldu. Hatice’den sonra dizideki önemli hikayelerden birisi de kaybedildi… Ama Bennu Yıldırımlar’ın diziye büyük renk ve keyif kattığı da bir gerçek.

Medyapım, instagram üzerinden Bennu Yıldırım’a teşekkür eden bir paylaşım yaptı. “Sevgilerimle” diye yanıt veren ünlü oyuncunun gidişi resmiyet kazanmış oldu.

Kadın dizisinde duygulandıran veda! Akıllarda iz bırakarak gitti! 8

Kadın dizisinden bir Bennu Yıldırımlar geldi, harika bir oyunculuk sergiledi ve gitti.

Dizinin hayranları ise Enver’in Hatice’siz artık ne yapacağını soruyor.

Hatice’nin veda sahnesinde duygulandıran anlar belleklere yazıldı.

“Seni çok sevdik” diyor Kadın dizisi hayranları…

Kadın dizisinde duygulandıran veda! Akıllarda iz bırakarak gitti! 9

Bennu Yıldırımlar ekrana iz bırakan bir karakterle daha yine hayranlarını mest etti ve akıllarda iz bırakarak diziye veda etti.

Fikret Kızılok’un ‘Bu Kalp Seni Unutur mu”şarkısı eşliğinde ne duygusal bir veda yaşandı… Ekran başında gözyaşları döküldü…

Kadın dizisinde Bennu Yıldırımlar’ın veda sahnesini izle