Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Eyüboğlu için parladığı Kadın dizisi hayatının dönüm noktası oldu!

Gökçe Eyüboğlu için parladığı Kadın dizisi hayatının dönüm noktası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenek değil, çok çalışmak! Gökçe Eyüboğlu’ndan oyunculuk tavsiyeleri! Kadın dizisinde canlandırdığı Ceyda karakteri ile akıllardan çıkmayan Gökçe Bahadır, 5 yıllık süreçte çok başarılı performanslar ortaya koydu. Kadın dizisinin yurt dışında da çok başarılı olması sonrasında genç oyuncunun hayran kitlesi de bir hayli arttı ve yurt dışında da tanınan birisi haline geldi.

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2009 yılından bu yana kariyerini farklı projelerde yer alarak sürdürüyor. Kadın dizisinin ardından Zümrüdüanka, Fatma, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Behzat Ç dizilerinde yer alan oyuncu, mesleğine aşık birisi.

Tiyatro ile başladığı oyunculuk yolculuğunda ailesine yük olmamak adına işe girerek çalıştığını anlatan Eyüboğlu, bu süreçte de oyunculuk kurslarına devam ettiğini söyledi. 24 yaşında oyunculuk kurslarına başlayan, eğitimin yanı sıra yeteneğin de önemli olduğuna inanan birisi olarak Gökçe Eyüboğlu, çalışmanın ise en önemlisi olduğuna değindi.

Oyuncu, “Çok çalışkan birisinin, eğitimlerini alan birisinin, yetenekli birisinden daha iyi oyunculuk sergileyebileceğine de inanıyorum. O yüzden eğitime çok önem verdim” dedi.

Tiyatroda çocuk oyunlarında yer alan, seslendirme ve dublaj işleri yapan Gökçe Eyüboğlu, figüran olarak dizi setlerine adım attı ve 34 yaşında da Kadın dizisindeki Ceyda karakteri ile kariyerinde yepyeni bir döneme başladı.

Ceyda karakterinin kendisi için çok önemli olduğunu anlatan oyuncu, “Oyunculuğumu beğendiler ve bana hikaye açıp yazmaya karar verdiler. Ben aslında 3-4 bölüm sonra çıkacak bir karakter olarak girip, son sezona kadar kalan, kendi hikayesi olan bir karaktere dönüştüm” dedi.

Gökçe Eyüboğlu, aslında bu sözleri ile Kadın dizisinin gerçek anlamda kariyeri için bir dönüm noktası haline geldiğini ortaya koydu.

Ceyda karakteri şayet 3-4 bölümlük hikayesi olan bir karakter olsaydı, oyuncunun tanınması çok daha zor olabilirdi.