Ana sayfa Dizi Haberleri Seri katil rolü isteyen Seray Kaya, Kadın dizisindeki Şirin karakterine gönderme yaptı!

Seri katil rolü isteyen Seray Kaya, Kadın dizisindeki Şirin karakterine gönderme yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin en büyük başarılarından birisi Seray Kaya ile Gökçe Eyüboğlu’nu parlatması oldu!

Bir döneme damgasını vuran Kadın dizisinde Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya ile Gökçe Eyüboğlu, aradan geçen uzun zamanın ardından yeniden bir araya geldi. Kadın dizisinin setinde iyi bir arkadaş olan iki oyuncu, birbirleri ile görüştüklerini ama buluşma için yeni fırsat bulduklarını belirttiler.

Özellikle de Seray Kaya’nın ısrarlı tutumu ile buluşabildiklerini ifade eden Gökçe Eyüboğlu, “En sonunda Seray masaya yumruğunu vurdu ve görüşebildik” ifadesini kullandı.

Kadın dizisinde hem Şirin hem de Ceyda karakterleri fazlasıyla öne çıktı. İki genç oyuncu da rollerinin hakkını verdi ve onlar bugün çok iyi bir kariyere sahip ise bunda dizinin başarısının payı da büyük.

İki kadın oyuncu hem ülkemizde hem de yurt dışında çok tanınan isimler haline geldi. Kadın dizisinden sonra ikisi de farklı rollerde televizyonda ve sinemada yer almaya devam ederken, birbirleri ile iletişimlerini kaybetmemiş olmaları da iyi arkadaşlıklarının bir sonucuydu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinden sonra tatil yapan Seray Kaya, yeni projeler konusunda net bir durum olmadığını söyledi. Okuduğu bazı projeler olduğunu ifade eden oyuncu, yeni sezonda iyi bir rol olursa yeniden setlere dönmeye de istekli görünüyor.

Seray Kaya, “Aslında ben bir senedir söylüyorum bunu, bir seri katili oynamayı çok istiyorum. Kafamda şu aralar bu var” diye konuştu.

Farklı karakterleri deneyimlemek için böyle bir rol beklediğini ifade eden oyuncu, böyle bir rolü eğlenceli bulduğunu ve seveceğini dile getirdi.

Seray Kaya, “Böyle şeyleri oynamak istemem, öyle bir ruh halinde olduğum anlamına gelmiyor. Öyle olsaydı Kadın dizisindeki Şirin olurdum ve böyle konuşmazdım” dedi.