Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Hatice bir laf etti, sosyal medyanın diline düştü!

Kadın dizisinde Hatice bir laf etti, sosyal medyanın diline düştü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın, bu hafta 29. bölümüyle ekrana geldi.

Dizide, kızı Bahar’ın hastalığının ilerlemeye başlaması ve Şirin’in iliği uymasına karşın sarılık tedavisi görmesi nedeniyle nakil yapılamaması, Hatice’ye yapamayacağı bir şey yaptırdı.

Yıllar önce kocasının kendisini aldattığı kadın olan Bahar’a, gururunu hiçe sayarak gitti. Hatice, söylenti doğruysa ve gerçekten Bahar’ın bir kardeşi varsa diye Bahar için bu duruma katlanmayı tercih etti.

Kocasından bir çocuğu olduğunu duyduğu Bahar’a, bunun gerçek olup olmadığını sordu ama olumsuz yanıt aldı. Fakat yine de Hatice bir küçük hareketle, kızının kardeşi olduğunu düşündüğü Ece’nin saç telini aldı. Yapılan DNA testinde sonuç olumsuz çıktı.

Kadın dizisinde Hatice bir laf etti, sosyal medyanın diline düştü! 7

İşte bu sonucu gördükten sonra Hatice, Jale ile konuşmasında öyle bir laf etti ki adeta diziye damgasını vurdu.

Sosyal medyada çok konuşulan bu söz, bazı izleyiciler tarafından “Bugüne kadarki en iyi dizi repliği” olarak bile yorumlandı.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Peki ne demişti Hatice?

Kocası tarafından aldatıldığını öğrenen Hatice, evini ve kızını terk edip gitmişti. Yaşadığı acıyı yıllarca içinde sakladı ve kızı Bahar’ın ölümle yüzyüze gelmesiyle, yıllar sonra aldatıldığı kadını görmeye gitti. İşte bu durum Hatice’nin içine oturmuş ve şu sözü söylemişti: “Hayırla şer yer değiştiriyor. Biz de buna kader diyoruz!”

Bu replik, diziyi izleyenleri çok etkilemiş olacak ki sosyal medyada da büyük takdir topladı.

İşte o çok konuşulan sahne: