Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Şirin delirdi, izleyici keyiflendi; Seray Kaya muhteşemdi!

Kadın dizisinde Şirin delirdi, izleyici keyiflendi; Seray Kaya muhteşemdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin 3. sezondur devam edin sevilen dizisi Kadın, 4 Şubat Salı akşamı izleyicilerine veda etti. Final bölümünde Bahar ve Arif ile Ceyda ve Raif çiftleri çifte düğün yaptı. Şirin karakteri ise yaptıklarının bedelini ödemeye başladı.

Akıl hastanesine kapatılan Şirin, burada gerçekten delirdi. Bahar’ın mutluluğunun ağır geldiği Şirin’in delirdiği anlar ise izleyicileri adeta mest etti. 80 bölü boyunca Şirin’in kötülüklerini izleyen ve hep sıyrılmasını seyreden Kadın hayranları, finalde onu hak ettiği yerde görünce çok mutlu oldu.

Kadın dizisinde Şirin delirdi, izleyici keyiflendi; Seray Kaya muhteşemdi! 7

Tabii ki Şirin’in çok etkileyici delilik hallerinde rolü başarıyla canlandıran Seray Kaya, övgü üstüne övgü oldu. Şirin’den nefret ettiklerini ama Kaya’nın oyunculuğunun da muhteşem olduğunu belirten Kadın dizisi hayranları, final bölümündeki Şirin sahnelerinden çok etkilendi.

Seray Kaya, dizinin başından sonuna kadar sergilediği müthiş performans ile bir kez daha takdir edildi ve bundan sonra yer alacağı projelerin de büyük merak uyandıracağı izleyiciler tarafından da teyit edildi.