Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki Şirin’in hastalığına, Seray Kaya teşhisi çoktan koydu bile! Bakın neymiş?

Kadın dizisindeki Şirin’in hastalığına, Seray Kaya teşhisi çoktan koydu bile! Bakın neymiş?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Ekranların ‘kötü kadın’ sıfatıyla anılan Şirin karakterini, Kadın dizisinde başarıyla oynayan Seray Kaya, canlandırdığı karakterin teşhisini de kendisi yaptı!

Dizinin her ne kadar sevilmeyen kişisi de olsa, başarısıyla dikkat çeken Kaya, psikolojik rahatsızlığı olduğu anlaşılan Şirin’in hastalığının tıbben adını bilmesek de bir kompleks olabileceğini düşünüyor.

Bu düşüncesi, sosyal medyada yaptığı bir paylaşıma da yansımış. ‘Kabil Kompleksi Nedir?’ başlıklı biri yazıyı paylaşan Seray Kaya, üstüne de Şirin notunu düşmüş.

‘Kötü kadın’ karakterlerine bambaşka bir yorum getirmeyi başaran Seray Kaya, kimi zaman oynadığı karakterle, sosyal medyada dalgasını geçiyor sürekli.

Bu kez de ona işte bu paylaşımıyla teşhisi koydu:

Kadın dizisindeki Şirin'in hastalığına, Seray Kaya teşhisi çoktan koydu bile! Bakın neymiş? 9

Bu arada Seray Kaya, bir takipçisinin 45. bölümdeki bir sahne üzerine yaptığı ‘kül kedisi’ imajını da sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerini güldürdü.

Yayınlanan son bölümde, babası Enver’in ardiyeye taşınmasını istediği Şirin, annesine “Yerleri silmemi ister misin anne? Ben kül kedisiyim ya artık, o yüzden sordum, belki öyle şeyler de yapmam gerekir” diyordu.

İzleyenleri güldüren bu sahneyi paylaşan Seray Kaya, daha sonra kendisini Kül Kedisi olarak yorumlayan bir çizimi paylaştı.

İşte Kaya’nın o paylaşımları:

Kadın dizisindeki Şirin'in hastalığına, Seray Kaya teşhisi çoktan koydu bile! Bakın neymiş? 10

Kadın dizisindeki Şirin'in hastalığına, Seray Kaya teşhisi çoktan koydu bile! Bakın neymiş? 11