Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinden erken ayrılan Bennu Yıldırımlar’dan itiraf gibi söz!

Kadın dizisinden erken ayrılan Bennu Yıldırımlar’dan itiraf gibi söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kadın dizisinde Hatice karakteri ile ekranda izlediğimiz Bennu Yıldırımlar, diziden 3. sezonun daha başında ayrılmıştı. Oyuncu dizilerde kendisine gülen roller gelmemesinden yakındı.

Hatırlanacağı gibi Kadın dizisinde de Hatice’nin yüzü çok az gülmüş, genelde hep üzgün bir kadın olarak ekranda yer almıştı. Yıldırımlar, Fikret karakteri ile de yıllar önce Yaprak Dökümü dizisinde gözü yaşlı bir kadındı. İşte o günlerden bu günlere senaristlerin hep hüzünlü roller yazdığı oyuncu bu duruma isyan ediyor.

Oyuncu, “Fikret nedeniyle hep gözü yaşlıydım. Senaristler bana gülen karakteri az yazıyor. Neşeli sahneler yazarlarsa sevinirim” diyerek aslında bu karakterin kariyerini de çok etkilediğini anlattı.

Bir süredir dinlenmeye çekilen oyuncu,kariyeri boyunca 8.5 yıl Fikret’e hayat verdiğini söyleyerek şaşırttı. TRT2 ekranında yayınlanan Hülya Koçyiğit’in Film Gibi Hayatlar programının konuğu olan Bennu Yıldırımlar, ismini akıllara Yaprak Dökümü dizisiyle yazdırmıştı.

Fikret karakteri ile 179 bölüm boyunca dizide rol alan Yıldırımlar, meğerse bu karakteri tiyatroda da sürdürmüş. Oyuncu, “Bu rolü hem tiyatro hem de dizide canlandırdım. 179 bölüm dizide, 400 oyunda tiyatroda ‘Fikret’i oynadım. Hayatımda bir karakterin 8.5 yıl süreceği aklıma gelmezdi” açıklamasında bulundu.