Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Yeniden dizisinde büyük hatayı Özge Özpirinçci, 5 yıl sonra açıkladı!

Aşk Yeniden dizisinde büyük hatayı Özge Özpirinçci, 5 yıl sonra açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran komedi dizisi Aşk Yeniden’de Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci başrolde buluşmuştu. Eğlenceli hikayesi ile duygusal sahneleriyle izleyenlerin gönlünde güzel bir yere sahip olan Aşk Yeniden dizisinde Özpirinçci’nin yaptığı bir hata ilk kez gündeme geldi.

Pelin Kaya’nın youtube kanalındaki sohbet programına konuk olan oyuncu, 2015 yılında daha dizinin ilk sezonunda alnına botoks yaptırdığını itiraf etti.

Oyuncu, çok komik olduğunu ve bunu da büyük bir hata olarak gördüğünü söyledi. Özpirinçci “Çok komikti. 2015 yılı, Aşk Yeniden’in ilk sezonu. İnsan kendini sürekli ekranda gördükçe kurmaya başlıyorsun. Sol gözüm mü küçük, ağzım mı yamuk diye… Wifi gibi full çekiyor benim alnım… Bir kere yaptırdım,salak komedi dizisinde oynuyorsun sen neden alnına yapıyorsun bunu. Aşırı mimikli birisiyim. Kendime o kadar kızdım ki” diye konuştu.

Özge Özpirinçci, toplamda 3 defa botoks yaptırmış ve bunlardan sadece birisinden pişman. Diğer iki botoksu biraz da mecburiyetten yaptırıyor. Boyun kaslarının belli olması nedeniyle boynuna botoks yaptıran oyuncu, dişlerini sıktığı için de çenesine botoks dışında bir çare bulamadığını ifade etti.

İşte ünlü oyuncunun katıldığı sohbet programındaki sözleri: