Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinden sonra Hümeyra’nın şoke eden dizi kararı!

Kadın dizisinden sonra Hümeyra’nın şoke eden dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hümeyra, Türk sinema ve dizi sektörünün en başarılı ve göz alıcı isimlerinden birisi… Dizi hayranları Hümeyra’yı yakından tanıyor ve ekranda birçok farklı karakterde izleme fırsatı elde etti.

Özellikle Avrupa Yakası dizisinde 4 yıl boyunca canlandırdığı İffet Sütçüoğlu karakteri ile göz dolduran oyuncu, Yalan Dünya dizisinde de Çiğdem Alsancak olarak izleyici ile buluşmuştu. Paramparça dizisinde Maide olarak yer alan Hümeyra, Şahsiyet dizisindeki Feza ve son olarak da Kadın dizisindeki Fazilet Aşçıoğlu karakterleri ile de göz doldurdu.

Kadın dizisinin 3. sezonunda hikayeye katılan ve önemli bir fark da yaratan Hümeyra, artık dizi setlerini kaldıracak gücü kendisinde bulamıyor.

72 yaşındaki sanatçı, “Artık setleri kaldıracak gücüm yok. 12 saat süren çalışma süreleri bana fazla. Ayrıca hastayım. Bir daha uzun süreli işlerde oynayamam. Misafir oyuncu olarak belki katılırım” dedi.

Ünlü oyuncu bir daha ne zaman ekranda yer alır bilinmez ama uzun süreler çalışmak istememesi hayranlarını bir hayli üzecektir.