Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü sette kavga olayından sonra dikkat çeken bir adım attı!

Akın Akınözü sette kavga olayından sonra dikkat çeken bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi artık geride kaldı… Akın Akınözü ise canlandırdığı Miran karateri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Dünyanın dört bir yanında tanınmaya başlayan oyuncu, Hercai’nin 3 sezon süren macerasından en kazançlı çıkan isimlerden birisi oldu.

Akın Akınözü’nün dizinin final sahnesi çekimlerinde olay çıkardığı ile ilgili haberler de geçtiğimiz hafta gündeme damga vurmuştu. Ünlü oyuncunun hayranları yapılan bu haberleri karalama kampanyası olarak gördü ve Akınözü’ne destek sundu. Ünlü oyuncu sette yaşananlar ile ilgili suç duyurusunda da bulundu.

Akın Akınözü’nün kavga olayı sırasında çekilen görüntüleri de gündeme düştü ve bu konu uzun süre gündemde kaldı. Ünlü oyuncu bu olayların ardından menajer değişikliği yaptı.

Gelen haberler oyuncunun yeni menajerinin usta sanatçı Erol Günaydın’ın kızı olan Günfer Günaydın ile birlikte çalışmaya başladığını anlatıyor.

Akın Akınözü, Hercai dizisindeki büyük başarılarının ardından kariyerine yön verirken artık Günfer hanım ile yoluna devam edecek.