Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Şirin’i geri döndü, Kuruluş Osman’ın Lena’sı geri planda kaldı!

Kadın dizisinin Şirin’i geri döndü, Kuruluş Osman’ın Lena’sı geri planda kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde 3 sezon boyunca Şirin karakterine hayat veren Seray Kaya, öyle büyük bir iz bıraktı ki, bu rol kariyerinin en keskin yükseliş dönemiydi… Kadın dizisinde psikopat Şirin karakteri hala akıllardan çıkmadı. Şubat ayında final yaparak izleyicisine veda eden Kadın dizisinden bu yana 10 ay geçti. Ancak Seray Kaya’nın müthiş etkisi hala akıllardan silinmedi…

Ünlü oyuncu, şu sıralarda atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde rol alıyor. Lena karakterini canlandıran Kaya, çok farklı bir yapımda, çok farklı bir rolle izleyici karşısında. Ancak sosyal medyada bir fotoğraf paylaşması bile Şirin karakterine olan özlemin yeniden ortaya çıkmasına yetti.

Seray Kaya üst üste hem Şirin hem de Lena karakteriyle pozlarını yayınladı… Takipçileri ise, hem binlerce beğenide bulundu hem de çeşitli yorumlar yaptı.

Seray Kaya’nın kıvırcık saçlı, Şirin hallerini özlediklerini belirten hayranları, birçok iltifat içerikli yorum yaptı. Bir dizi hayranı, “Saçlar… Şirin… Hayır ağlamıyorum. Gözüme Şirin’in kötülükleri kaçtı” diye yorum bıraktı.

Şirin’i canlandırdığı sırada sosyal medyada büyük bir tepki dalgası ile de uğraşmak durumunda kalan oyuncu, o dönemde karakterin kötülüğü nedeniyle zor anlar yaşamıştı. Ancak aradan geçen 10 ayın ardından Seray Kaya’ya Şirin’i özlediklerini belirten birçok yorum geldi.

Kadın dizisinin Şirin'i geri döndü, Kuruluş Osman'ın Lena'sı geri planda kaldı! 7

Lena karakteri de Kuruluş Osman’ın etkili karakterleri arasında bulunuyor. Kaya’nın dizinin bu akşam yayında olduğunu belirtmek için paylaştığı fotoğrafı, yine ilgi büyüktü. Heyecanla diziyi beklediklerini belirten hayranlar, Lena’dan Şirin kadar etkilenmemişti.

Yapılan yorumlarda Şirin’e olan özlem ifadeleri hem yoğun hem de duygusal idi…