Ana sayfa Sinema Kadın dizisiyle büyük çıkış yapan Gökçe Eyüboğlu, bomba gibi bir projeye imza attı!

Kadın dizisiyle büyük çıkış yapan Gökçe Eyüboğlu, bomba gibi bir projeye imza attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökçe Eyüboğlu, başrolünde Özge Özpirinçci’nin yer aldığı Kadın dizisinde canlandırdığı Ceyda karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Evlilik Hakkında Her Şey ile başarısını perçinleyen yetenekli oyuncu çok iddialı bir projeye imza attı.

38 yaşındaki Gökçe Eyüboğlu, 2010 yılında Aşk ve ceza dizisiyle setlere adım attı. Yalan Dünya, Evli ve Öfkeli dizilerinin ardından başrolünde Özge Özpirinçci’nin yer aldığı Kadın isimli diziyle dikkatleri üzerine çekti. Gökçe Eyüboğlu, kadın dizisinde canlandırdığı hayata tutunmaya çalışan ve yapayalnız bir kadın olan konsomatris Ceyda karakterindeki performansıyla herkesin kalbini kazandı.

Eyüboğlu, Kadın dizisinin sona ermesinden sonra Zümrüdüanka dizisinde rol aldı. Ardından Evlilik Hakkında Her Şey’de canlandırdığı Sanem karakteriyle başarısını kanıtladı. Evlilik kavramını tamamen reddeden ve çok güçlü bir kadın olan Sanem, Gökçe Eyüboğlu’nun performansıyla herkesin çok sevdiği bir dizi karakteri oldu.

Kadın dizisiyle büyük çıkış yapan Gökçe Eyüboğlu, bomba gibi bir projeye imza attı! 7

Evlilik Hakkında Her Şey birkaç hafta içinde final yapıyor. Ancak başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu yeni projesini belirledi bile. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Eyüboğlu, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Mehmet Günsür’ün başrolleri paylaştığı Kül filminin kadrosuna katıldı.

Ay Yapım tarafından Netflix için çekilecek filmde Alperen Duymaz Metin Ali isimli bir marangozu canlandıracak. Funda Eryiğit de bir yayınevi sahibinin eşi Gökçe rolüne hayat verecek. Gökçe eline geçen kitabın yarattığı dünyaya kendisini kaptıracak ve peşine düştüğü marangozla beraber hayatı başka bir boyuta taşınacak.

Başarılı kalem Erdi Işık’ın yazdığı filmde Kül adlı kitap tekstinin bir yayın evine gelmesiyle başlayan hikâye etkileyici bir dille ele alınıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise yine ödüllü bir isim olan Erdem Tepegöz oturuyor.