Ana sayfa Sosyal Medya Kadın ve Baraj başarısından sonra Feyyaz Duman, üçüncü kez sıçrayamadı!

Kadın ve Baraj başarısından sonra Feyyaz Duman, üçüncü kez sıçrayamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Feyyaz Duman, 1982 tarihinde Mardin’de dünyaya geldi. 2001 yılından itibaren sinemada yer alan Feyyaz Duman, dizilere daha geç bir zaman diliminde geçiş yaptı.

Uzun süre birçok sinema filminde çeşitli rollerde yer alan oyuncu, sınırlı bir kitle tarafından tanınıyordu. 2014 yılında Saraybosna ve Altın Portakal film festivallerinde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Feyyaz Duman, son yıllarda ise dizilerde rol alıyor…

2017 yılında İçerde isimli dizideki Serkan karakteri ile yardımcı oyuncu olarak kendini gösteren Feyyaz Duman, asıl çıkışını ise Kadın dizisiyle yaptı…

2017-2020 yılları arasında yayınlanan Kadın dizisinde Arif karakterini başarıyla canlandıran oyuncu geniş kitlelerin de ilgisini bu yapım sayesinde çekti… Feyyaz Duman, duru oyunculuğu ve mütevazi tavırları ile çok beğenildi…

Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da Kadın dizisinin yayınlanması ile Feyyaz Duman önemli bir fırsat daha buldu. Yurt dışında da hayranları oluşan oyuncu, 2020 ile 2021 yıllarında ise Baraj dizisinde Nazım karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Kadın’dan sonra Baraj dizisinde de etkileyici bir performans ortaya koyan oyuncu, bu sezon ise Yalancılar ve Mumları dizisinin kadrosuna geçiş yaptı.

Kadın ve Baraj dizileri ile gelen büyük popülerlik sonrasında Feyyaz Duman’ın yeni dizisinin kısa süreli olması büyük şanssızlıktı. Hem Kadın hem de Baraj dizileri uzun süreli projeler oldu ve oyuncu adına da bu büyük bir şanstı.

O şansları iyi değerlendiren Feyyaz Duman’ın Yalancılar ve Mumları dizisinin düşük reyting alması nedeniyle bu sefer şansı yanında değil. Yakup karakteri ile izlediğimiz oyuncu 5 bölüm süren dizinin seyircilerden yeterli ilgi görmemesinin şanssızlığını yaşıyor.