Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın ve Baraj’dan sonra Feyyaz Duman yeni dizisinde üçüncü kez aynı tercihi yaptı!

Kadın ve Baraj’dan sonra Feyyaz Duman yeni dizisinde üçüncü kez aynı tercihi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Feyyaz Duman’ı dizi hayranları çok geç fark etti… Aslında sinema sektöründe uzun yıllar farklı projelerde yer alan oyuncu, başarısıyla biliniyordu. Ancak dizilerde yer almayınca geniş kitleler tarafından tanınması da mümkün olmadı.

Feyyaz Duman, sinemanın yanı sıra dizilerde yer almaya İçerdi ile başladı. Serkan karakteri ile 8 bölüm bu yapımda boy gösteren oyuncunun asıl çıkışı ise Fox TV ekranında yayınlanan Kadın dizisiyle oldu. 3 sezon süren hikayeye sonradan katılan isimlerden olan Feyyaz Duman, en iyi çıkışı yapan kişilerin de başında geliyor.

Kadın dizisinin 3 sezonluk macerasında birkaç oyuncu çok öne çıktı. Bunların başında Feyyaz Duman geliyor. Arif karakteri akıllara yazıldı ve Duman, dizi izleyicisi ile bu yapım sayesinde gönül birlikteliği yapmaya başladı.

Arif karakterinde o kadar başarılı bir performans ortaya koydu ki, Feyyaz Duman ismi kısa sürede dillere yerleşti, gönüllere girdi… Akif dizinin ezilen ama gururlu kesimini anlatan bir karakterdi ve sağlam kişiliği ile de Feyyaz Duman’ın akılda kalıcı olmasına yardımcı oldu.

Kadın ve Baraj'dan sonra Feyyaz Duman yeni dizisinde üçüncü kez aynı tercihi yaptı! 7

Oyuncu sonrasında ise yine bir Fox TV dizisi olan Baraj’da izleyicilerle buluştu. Bu sefer farklı duyguları yansıtan karakter ile başarılı bir 39 bölüm geçiren Feyyaz Duman, ününü de pekiştirmeyi başardı.

Oyuncu, yeni sezonda ise yine aynı tercihte bulunarak Fox TV ekranında kalmayı başardı… Yalancı ve Mumları isimli diziden gelen teklifi kabul eden oyuncu, 2017 yılından bu yana Fox TV ekranında yer alıyor ve 2021-2022 sezonunda da aynı ekranda farklı bir rolde yer alacak.

Koray Kerimoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizide Feyyaz Muman’ın bazı rol arkadaşları da belli oldu. Bu isimler arasında; Ceren Moray, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar yer alıyor. İsmail Demirci’ye ise teklif götürüldüğü gelen kulis bilgileri arasında bulunuyor.

Feyyaz Duman’ın Fox TV dizilerinde yoluna devam etme kararı ise şaşırtıcı bir durum olarak öne çıkıyor.