Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın yeni bölümde fotoğraf krizi! Şirin’in iğrenç oyunu!

Kadın yeni bölümde fotoğraf krizi! Şirin’in iğrenç oyunu!

tarafından zk zk

Fox TV’de bu akşam 61. bölümü yayınlanacak olan Kadın dizisinde Şirin’in tavırları Bahar’ı iyiden iyiye rahatsız etmeye başlıyor. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda, Şirin yine kurnazca bir manevra yapıyor.

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizide masada yemek yerken Sarp’ın çocukları kampa götürmek istemesi Doruk ve Nisan’ı çok sevindiriyor. Israr etmelerine karşın Bahar, gitmek istemiyor. Şirin ise hemen durumdan istifade edip kendisinin gidebileceğini söylüyor.

Şirin’in alttan alta kurnazca yürüttüğü tavırlara daha fazla dayanamayan Bahar, çocukları odaya gönderip herkesi bahçede konuşmaya çağırıyor.

Kadın yeni bölümde fotoğraf krizi! Şirin'in iğrenç oyunu! 7

Her şeyin açık bir şekilde konuşulmasını istiyor. Sarp, Şirin’in kendisi için bir şey ifade etmediğini öylesine birisi olduğunu söylüyor. Bu sırada Şirin’in sırıtma sesi herkesi rahatsız ediyor.

Bahar, “Şirin öylesine biriyse, nasıl böyle bir fotoğrafı olabiliyor” diye sorduğunda Şirin, yine fesatlığını yapıp
“Ben de öteki fotoğraflar sandım, aklım çıktı” sözleriyle ortalığı karıştırıyor.

Bahar, “Hangi öteki fotoğraflar?” diye soruyor. Şirin’in ne yanıt vereceğini bu akşamki bölümde izleyeceğiz.

İşte 61. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Çocuklara ve Bahar’a daha yakın olmak için Saray Apartmanı’na taşınan Sarp, tekrar bir aile olabilmek için elinden geleni yapar. Her şeyden habersiz apartmana gelen yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok içindedir. Arif ve Bahar’ın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Ceyda, onları tekrar bir araya getirmek için Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Çünkü yaşattığı kötü şeylerden sonra, Bahar’ın tekrar Sarp ile bir araya geleceğini düşünmemektedir. Bahar ise çocuklarının mutluluğu için kendi mutluluğundan çoktan vazgeçmiştir.

Şirin ve Sarp’ın geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar, onları yüzleştirir. Ama duyduğu şeyler hiç hoşuna gitmeyecektir. Geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar; Sarp’a mı, yoksa her fırsatta yalan söyleyen Şirin’e mi inanacaktır?