Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın’da beklenen yüzleşme yürekleri ağza getirdi!

Kadın’da beklenen yüzleşme yürekleri ağza getirdi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin çok sevilen dizisi Kadın’da beklenen yüzleşme nihayet gerçekleşti. Geçtiğimiz bölümün sonunda Sarp’la karşılaşan Şirin büyük bir şok yaşamıştı.

Şirin’den hesap sormak isteyen Sarp onu alıp, Bahar’ın ve çocuklarının mezarının olduğu mezarlığa götürünce Şirin adeta korkudan küçük dilini yuttu.

İzleyenlerin içinin yağlarının eridiği bu sahnelerde gerek Şirin karakterine hayat veren Seray Kaya’nın gerek Sarp’ı canlandıran Caner Cindoruk’un oyunculuğuna övgüler yağdı.

KADIN DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, SAHNELER, BÖLÜMLER İÇİN TIKLA…

İzleyenler bu yüzleşme için; “O nasıl bakış öyle Sarp, ben korktum!”, “Seray Kaya o nasıl güzel şoke olmak valla muazzam!”, “Şirin’i korkarken görmek çok zevkliymiş!”, “Yalnız Sarp&Şirin yüzleşme sahnesine bayıldım mükemmel olmuş!”, “Sarp tam da benim sorguladığım şeyi sorguluyor “ Neden hala hayattasın ki?””, “Sarp’ın yüzündeki acı…bence sen bundan kork Şirin!”, “Şirin’in yaşadığı olay resmen kabus gibi! Öldü bildiği adamı kanlı canlı karşısında görüyor.Yaşayan ablasının ve yeğenlerinin ise mezarıyla karşılaşıyor!” gibi yorumlar yaptılar.

İşte o sahne: