Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın’ın Emre’si Ahmet Rıfat Şungar, Gain’in yeni ve iddialı dizisinin kadrosunda!

Kadın’ın Emre’si Ahmet Rıfat Şungar, Gain’in yeni ve iddialı dizisinin kadrosunda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz günlerde Menajerimi Ara dizisine konuk olan Ahmet Rıfat Şungar, kendi kuşağındaki oyuncular arasında dikkat çeken bir isim. Şungar, rol aldığı yapımlarda başarılı performansıyla da konuşturan karakter oyuncularından birisi. Şungar, bu kez dijital platformdaki bir projede yer alacak.

Oyuncu, ekran ömrü kısa süren Şeref Bey dizisinde oynamıştı son olarak. Ondan önce de Fox’un çok konuşulan Kadın dizisinde Emre’yi oynuyordu. Gökçe Eyüboğlu’nun oynadığı Ceyda’nın oğlunun babası rolündeydi.

Ahmet Rıfat Şungar, bu kez dijital platform Gain için çekilecek olan iddialı bir yapımda rol alacak. Oyuncu, Erdal Beşikçioğlu ve Elit İşcan’ın başrolünde oynadıkları ve ismi şimdilik Hamlet olarak anılan yeni bir dizinin kadrosuna dahil oldu.

Kadın'ın Emre'si Ahmet Rıfat Şungar, Gain'in yeni ve iddialı dizisinin kadrosunda! 8

Kod adı Hamlet ama dizinin ismi değişebilir. Gazeteci Birsen Altuntaş, genç ve başarılı oyuncu Ahmet Rıfat Şungar’ın da kadroda olduğunu twitter sayfasından duyurdu son olarak. Kadrosu şekillenmeye başlayan diziyle ilgili bu son gelişme de oyuncunun hayranlarını sevindirecek.

Filmin yapımcılığını ise Kanat Doğramacı’nın sahibi olduğu Astoros Film ile Gain Yapım ortak olarak üstlenirken yönetmeni de Kaan Müjdeci.

Bu arada filmin bir başka sürpriz ayrıntısı ise Erdal Beşikçioğlu ve Elit İşcan’ın yıllar önce çekilen Hayat Var isimli sinema filminde birlikte oynamış olmaları. Elit İşcan, 2008’de çekilen filmle tanınmış ve çok konuşulmuştu. Henüz 14 yaşındaydı o zaman genç oyuncu.

Kadın'ın Emre'si Ahmet Rıfat Şungar, Gain'in yeni ve iddialı dizisinin kadrosunda! 9