Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde Naci veda edecek! Peki kaç bölüm kaldı gitmesine? İşte yanıtı…

Masumlar Apartmanı dizisinde Naci veda edecek! Peki kaç bölüm kaldı gitmesine? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Salı akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bu hafta 20. bölümü yayınlanan dizi, yine ilginç gelişmelere sahne oldu. İzleyicinin yeni sezonda en çok dikkatini çeken projeler, gerçek hayat hikayelerinden alınan diziler oldu. Bunlar arasında da Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı yer alıyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hayat hikayelerinden derlediği Madalyonun İçi isimli kitaptaki bir hikayeden alınıyor Masumlar Apartmanı. Gerçek bir hayat öyküsünü izliyoruz ama arada kurgu karakterler ve olaylar da var.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah, dizinin ana kadrosunda yer alıyor. Bir süre önce Naci karakteriyle diziyle Tansel Öngel de dahil oldu. Oyuncu, Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye’nin, hayatında çok önemli bir yeri olan eski aşkı Naci’ye hayat veriyor.

Safiye’nin yakın arkadaşı Gülru ile evlenen ve bir kızı olan Naci, boşandıktan sonra Safiye’yi gelip buluyor. Aslında Naci’nin yıllar sonra çıkıp gelmesindeki en önemli nedenin de yaşadığı ölümcül bir hastalık olduğu ortaya çıktı. Fakat Safiye henüz bunu bilmiyor!

Naci’nin her şeyini yazdığı ve yıllardır her gün andığı Safiye’nin günlüklerini okuması her şeyi değiştirecek gibi duruyor! Safiye, geçtiğimiz hafta günlüklerde bazı sayfaları okudu, sonra kalkıp merdivenlerden inip apartmanın girişinde Naci ile buluştu ve ‘Bugün dışarı çıkalım mı?’ diye sordu.

20 yıldır evden çıkmayan Safiye’nin Naci’nin öleceğini yazdığı o sayfayı okuyup okumadığı tam anlaşılamasa da Naci karakteri bir süre sonra diziye veda edecek! Görünen o ki Safiye ile buluşması yine yarım kalacak ve Naci hastalığa yenik düşecek!

Gelelim işin Tansel Öngel kısmına! Oyuncun yapım şirketi ile anlaşmasının 13 bölüm olduğu konuşulmuştu. Sürpriz bir karakterle diziye gelen oyuncu, 10 bölümdür Naci’yi oynuyor. Bu da demek oluyor ki önünde bir 3 bölüm daha var!

Eğer başlangıçta planlandığı gibi giderse 23. bölümde Naci’ye veda edeceğiz! Fakat tabii hikayenin gidişatı, belki izleyenlerin beklentisi de gözcönüne alınarak yapılacak değişiklikler, bu sürenin uzamasına neden olabilir. Zaten gelen kulis bilgileriyle anlaşma 13 bölüm yapılmış olsa da hikaye gereği Naci’nin biraz daha dizide kalması da söz konusu.

Bakalım Naci, başta anlaşıldığı gibi 3 bölüm sonra diziden ayrılacak mı? İzleyip göreceğiz…