Ana sayfa Sosyal Medya Kadınlar kadınları destekliyor! Nurgül Yeşilçay’dan Doğa Rutkay ünlü kadınlar ayağa kalktı!

Kadınlar kadınları destekliyor! Nurgül Yeşilçay’dan Doğa Rutkay ünlü kadınlar ayağa kalktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadınlara yönelik şiddet toplumumuzun kanayan yarası. Uzun yıllardır yaşanan bu toplumsal sorun, zaman zaman vahşi cinayetlerin basına yansıması ile tepki dalgasını da beraberinde getiriyor. En son vahşi bir cinayete kurban giden Pınar Gültekin’in yaşadıkları, Ozan Güven gibi tanınmış bir sanatçının eski sevgilisine şiddet uyguladığı iddiaları sonrasında artık bu büyük yaranın çözülmesi isteniyor.

Konuya farkındalık oluşturmak adına sosyal medyada başlayan “kadınlar kadınları destekliyor” mesajları ile ünlü isimlerin birbirlerini harekete geçirdikleri kampanyaya birçok oyuncu katıldı… Nur Fettahoğlu, “Kadına şiddete hayır. Güçlü kadınlar… Kadınlar kadınları destekliyor” mesajları ile instagram hesabından paylaşımda bulundu. Fettahoğlu, Selen Öztürk’ü de etiketleyerek, desteğini istedi.

Kadınlar kadınları destekliyor! Nurgül Yeşilçay'dan Doğa Rutkay ünlü kadınlar ayağa kalktı! 11

Benzer paylaşımlardan birisini de Ahu Yağtu yayınladı ve Pınar Tezcan’ı etiketledi… Nurgül Yeşilçay ise “Hadi Buse Çelik, sıra sende” diyerek meydan okumaya davet etti.

Kadınlar kadınları destekliyor! Nurgül Yeşilçay'dan Doğa Rutkay ünlü kadınlar ayağa kalktı! 12

Kampanyaya katılan Didem Balçın ise “Biz çok güçlüyüz” mesajı vererek bazı arkadaşlarını desteğe davet için etiketledi.

Kadınlar kadınları destekliyor! Nurgül Yeşilçay'dan Doğa Rutkay ünlü kadınlar ayağa kalktı! 13

Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Pelin Karahan, Bade İşçil, Gülse Birsel gibi bir çok kadın oyuncu da kampanyaya destek için paylaşımlar yaptı.

Kadınlar kadınları destekliyor! Nurgül Yeşilçay'dan Doğa Rutkay ünlü kadınlar ayağa kalktı! 14

Doğa Rutkay da instagram hesabından güçlü bir mesaj yayınladı. Cansu Kurtçu’nun meydan okumasını kabul eden ünlü oyuncu, “Birbirimize dikkat etmeliyiz. Olduğumuz gibi güzeliz. Bende Esra Türker, seni seçtim çünkü güzel, güçlü ve inanılmazsın. Haydi” diye yazdı.

Kadınlar kadınları destekliyor! Nurgül Yeşilçay'dan Doğa Rutkay ünlü kadınlar ayağa kalktı! 15