Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan hem duygulandıran hem gururlandıran destek çağrısı!

Hazal Kaya’dan hem duygulandıran hem gururlandıran destek çağrısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin yardıma muhtap ailelere ve çocuklara destek için yaptıkları çabalar zaman zaman gündeme geliyor. Hazal Kaya da bu konuda çok duyarlı. Bir bebek annesi olan Hazal Kaya, SMA hastası olan minik Gökalp için instagram hesabından bir çağrıda bulundu.

Hazal Kaya hayranlarını hem duygulandırdı hem de böyle bir konuda takipçilerini harekete geçirmek için çaba harcamasıyla da gururlandırdı. SMA hastası olan Gökalp’in olması gereken bir tedavi var ama çok pahalı. Zamanın kısıtlı olduğunu belirten Hazal Kaya, tüm takipçilerinden destek istedi.

Kısa sürede 500 bin izlenmeye ulaşan bu video mesaja takipçilerden büyük destek geldi. Oğlu Fikret Ali’yi 2019 yılının Kasım ayında dünyaya getiren ünlü oyuncu, kendisi gibi 1 Ekim doğumlu olan Gökalp bebeğe yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor.

İşte ünlü oyuncunun destek bulmak amacıyla yayınladığı video mesajındaki çağrısı:

“Senelerdir bana yaptığınız doğum günü sürprizleri ile ilham oldunuz. Bu sene benim sizden bir ricam var. Gökalp, SMA hastası ve 2 yaşından önce olması gereken bir tedavi var. Onun için ona destek olmamız lazım. Çünkü bu tedavi çok pahalı. Benim sizden ricam, bu sene bana yapmayı düşündüğünüz bütün sürprizleri, bütün hediyeleri ona bağışlamanız. Zamanımız çok kısıtlı ama hep birlikte başarabileceğimize inanıyorum. Gökalp 1 Ekim doğumlu. Benimle aynı günde doğmuş. İkimize de çok büyük bir hediye verebilirsiniz.Şimdiden çok teşekkür ederim. Ben hep birlikte başarabileceğimize inanıyorum.”

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Bağış yapmak için profilimdeki linke tıklayabilirsiniz ???????? Hi everyone! I'd like to tell you all about this little friend, Gökalp, who suffers from SMA (Spinal Muscular Atrophy), who must receive a treatment called 'Zolgensma' before the age of 2 and this crucial treatment costs 2 million dollars. He will turn 2 on the 1st of October this year (yes we share a birthday) so the situation is very urgent, very serious. You've inspired and surprised me all these years on my birthdays, helping out, reaching out to people in need. This year I have one specific wish for my birthday and and that is what ever you plan on giving me, organizing for me, let's give it all to Gökalp. We're running short on time but I very much believe we can do it.You can make your donations through link in my bio ????????

Hazal Kaya (@hazalkaya)'in paylaştığı bir gönderi ()