Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu, Serra Arıtürk iddiasına verdiği tepki ile ders konusu olur!

Kadir Doğulu, Serra Arıtürk iddiasına verdiği tepki ile ders konusu olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazeesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti son dönemde birlikte rol alacakları Gecenin Ucunda isimli dizi projesi ile gündemde… İkili, Haziran ayında sete çıkacak ve yoğun bir temponun içine girecek. Dizinin yayın tarihinin ise Eylül ayı olarak planlandığı belirtiliyor.

Star TV ekranında yayınlanacak olan Gecenin Ucunda dizisi yeni sezonun en iddialı projelerinden birisi olacak ve ünlü çift de aynı zamanda yapım ortağı olarak da yerlerini aldı. Bu dizi ile ilgili gelişmelerle gündemde olan ikili, geçtiğimiz günlerde çıkan bir haber ile de yeniden magazin gündeminde ilk sıralara yükseldi.

Geçen yaz Kanal D’de yayınlanan Aşkın Tarifi isimli dizide Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu ikilisi başrolde buluştu. İklinin aralarında o dönem gizli bir ilişki olduğu yönünde dedikodular ortaya çıkartılmıştı. Geçtiğimiz günlerde de Serra Arıtürk’ün Kadir Doğulu’dan hamile kaldığı yönünde yine iddialar gündeme geldi.

Kadir Doğulu, Serra Arıtürk iddiasına verdiği tepki ile ders konusu olur! 7

Bu iddialarla muhatap olmak durumunda kalan Kadir Doğulu, kendisine konuyla ilgili soru sorulunca, tam da ünlülerin kriz yönetme konusunda ne kadar akıllı olmaları gerektiğini hatırlatan anlar yaşandı. Kadir Doğulu, sakinliğini korudu, soruyu duymazlıktan gelmedi ve hem tavrı hem de sözleriyle inandırıcı bir görüntü çizdi. İşte oyuncunun birçok ünlü isme ders olacak bu dedikoduyla ilgili sözleri:

“Sizin bize yönelttiğiniz her türlü soruya masum ve dürüstçe cevap vermeye çalışıyoruz. O gün de bize dediniz ki çocuk mu var? Ben de dedim ki, ‘Keşke bir gün olursa en mutlu halimizi size anlatırız’ dedik. Verdiğimiz tek cevap buydu. Allah yardımcısı olsun o haberi çıkartanın. Onu haberi çıkartana soracaksın.”

Kadir Doğulu, daha önceki röportajında çocuk konusundaki cevabının çarpıtıldığını usturuplu bir şekilde ifade ederken, Serra Arıtürk’ün kendisinden hamile kaldığı iddiasına da haberi yapan kişiye gönderme yaparak yanıtladı.

Bu kadar ağır bir itham karşısında Kadir Doğulu, sakinliğini koruyarak, konuyu büyütmedi. Şayet büyütmüş olsa, magazin basını bunun üzerine gidecekti. Oyuncu bu dedikoduyu ortaya çıkartanlara pası atarak, iddialarını kanıtlamaları gerektiğine de atıf yapmış oldu. Kadir Doğulu, birçok ünlü isme benzer durumda kaldıkları zaman nasıl davranmaları gerektiğini de bu tavrı ve sözleriyle göstermiş oldu.