Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fulya Zenginer hamileliğinin son aşamasında ve doğum çok yaklaştı!

Fulya Zenginer hamileliğinin son aşamasında ve doğum çok yaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fulya Zenginer, bir süredir projelerde görünmüyor. Hamile kalmasının ardından kendisine dikkat eden ve proje tekliflerini kabul etmeyen oyuncu çok yakın bir zaman içinde oğlunu kucağına almayı bekliyor.

1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve 2006 yılından bu yana da setlerde çeşitli projelerle yer alan oyuncu, Küçük Kadınlar isimli dizideki Yeliz karakteri ile çok dikkat çekmişti. En son 2017 yılında Seni Kimler Aldı isimli dizideki Zehra karakterinden sonra dizilerde yer almayan oyuncu, sinemada ise Davetsiz isimli film ile 2019 yılında sete çıkmıştı.

3 yıldır herhangi bir projede yer almayan oyuncu, annelik heyecanı ile dolu. 9 aylık hamilelik döneminin kendisi için güzel geçtiğini anlatan oyuncu, “Zorlandığım şeyler oldu, gerçekten zor ama keyifli ve mutluyum. Ben başka bir ruh haline büründürdü” diye konuştu.

Hamilelik sürecinde sadece bir kez aşerdiğini belirten oyuncu, eşine kıyamadığını da belirtti. Oğlunun ismini Milan koyacak olan oyuncu, bunun sebebini de anlattı.

Fulya Zenginer hamileliğinin son aşamasında ve doğum çok yaklaştı! 7

Eşi Kuntay Tarık Evren ile 2019 yılında evlenen Fulya Zenginer, evlilik teklifini İtalya’nın Milano kentinde almıştı. Bebeğinin ismini belirlerken fikrin buradan çıktığını belirten oyuncu, “Zaten orası bizim için özel. İlk tatilimizi yaptığımız yer, Küntay’ın üniversiteyi okuduğu yer. Gerçekten özel yanları var bizim için” diye konuştu.

Milan isminin sevilen kişi, sevgili, değerli anlamlarına geldiğini ifade eden oyuncu, bunun da kararlarında etkili olduğunu anlattı.

Bebeğini Türkiye’de doğuracağını anlatan Fulya Zenginer, “Türk doktorlarından vazgeçmem, gidip de elin doktoruna güvenelem” ifadesini kullandı.

Doktorunun da normal doğumdan yana olduğunu söyleyen oyuncu, bebeği için bir bakıcı düşünmediğini, çocuğuna kendisinin bakmayı arzu ettiğini söyledi.

Uzun bir süre zamanını bebeğine ayırmak istediğini belirten oyuncu, bir süre daha kariyerine ara vereceğini ifade etti.