Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu, söylenmeyeni söyledi ve Türk dizi sektörünün en büyük problemini gözler önüne serdi!

Kadir Doğulu, söylenmeyeni söyledi ve Türk dizi sektörünün en büyük problemini gözler önüne serdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda dizisinde başrolde yer alan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, Netflix’in gecesine katıldı. Kadir Doğulu için Netflix’in Türkiye piyasasına girişi çok önemli bir gelişmeyi tetikledi.

Türk dizi sektöründe Netflix’in orijinal yerli yapımlarına ağırlık vermesi ile yeni bir dönem başladı. Şimdilerde Disney Plus’ın da katıldığı bu süreç büyüyerek sürüyor ve tüm dizi ve sinema camiası içinde yeni bir ufuk açıldı. İşte Kadir Doğulu da bu duruma dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Bu platform Türkiye’nin çehresini değiştirdi bence. En başta rekabeti artırdı ve rekabet her zaman kaliteyi korur ve yeni yeteneklerin ortaya çıkmasını sağlar. Çehresini değiştirmek umarım, piyasa olan Türk dizi ve sinema piyasasını sektöre çevirmek için de kullanılabilir. İçeriklerde özgürlüğü getirmesi de bizim hem yeteneklerimizi ortaya çıkmasına hem de oyuncuların yıllardır yapabileceklerini gösterebilecek bir platformun da varlığına hepimizi inandırdı. Birçok platform var. Bunlar Türk dizi ve sinema piyasasının sektör olabilmesi için çok önemli. O yüzden biz de elimizden geldiğince destek olduk.”

Kadir Doğulu, söylenmeyeni söyledi ve Türk dizi sektörünün en büyük problemini gözler önüne serdi! 8

Kadir Doğulu bu sözleri ile aslında Netflix’i övdü ama asıl büyük problem olan dizi dünyasının bir sektör olma durumunun henüz gerçekleşmediğine vurgu yaptı. Türk dizileri ve sinema filmleri dünya çapında ilgi görüyor ve büyük başarılar kazanıyor. Ancak tüm bu olumlu gelişmelere rağmen, henüz bir sektör bilincinin oluşmadığını anlatan Kadir Doğulu, büyük soruna da dikkatleri çekmiş oldu.

Kadir Doğulu, söylenmeyeni söyledi ve Türk dizi sektörünün en büyük problemini gözler önüne serdi! 9

Neslihan Atagül’ün röportaj sırasında eşine aşkla dolu bakışları da herkesin dikkatini çekti. Bu durumu soran muhabirlere gülümseyen Atagül, şöyle konuştu: “Aşkın artarak çoğaldığını düşünüyorum. Aynı kalmıyor bence dönüşüyor, aynı zamanda artarak çoğalıyor.”

Netflix gecesi için heyecanlı olduğunu ifade eden Neslihan Atagül, eşinin görüşlerini desteklediğini de anlattı.