Ana sayfa Dizi Haberleri Kadro da hikaye de müthiş! Tuzak dizisinden sonra tv8’in yeni dizisi Sıfırıncı Gün için geri sayıma başlayabilirsiniz!

Kadro da hikaye de müthiş! Tuzak dizisinden sonra tv8’in yeni dizisi Sıfırıncı Gün için geri sayıma başlayabilirsiniz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com Detay – tv8’in yeni sezonda Tuzak dizisi ile birlikte Yazgı isimli günlük dizisinden sonra bu kez de Sıfırıncı Gün dizisi için heyecan dorukta! Bir süredir kadrosu oluşturulan ve hazırlıkları süren Sıfırıncı Gün dizisinin iddialı bir dizi olacağı bir süredir konuşuluyordu. Kadronun ortaya çıkması ve detayları ile birlikte meraklar da arttı!

Usta ve hem genç hem deneyimli isimleri bir araya getiren Sıfırıncı Gün dizisinde Engin Öztürk, Damla Colbay, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya Berk Cankat, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, Çağla Irmak, Savaş ÖzdemirTurgay Tanülkü rol alıyor.

Suç çeteleri ile polis arasında yaşanan bir aksiyon hikayesinin anlatılacağı Sıfırıncı Gün dizisinin yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir yaparken senaryosunu da Atasay Koç yazıyor. Dizinin hikayesinin yurt dışında başlayacağı dizi için Amerika Birleşik Devletleri ile Arnavutluk’a gidecek oyuncular ve ekip.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya’nın iddialı bir dizisi olacağını ilk olarak tv eleştirmeni Sina Koloğlu dile getirmişti. Üstelik sadece Türkiye’de değil yurtdışında da dikkat çekecek bir yapım olduğunun da altını çizmişti. Aksiyon sahneleriyle öne çıkması beklenen diziden gelen son haber ise, yakın zamanda izleyenlerin Sıfırıncı Gün ile buluşacağının da bir göstergesi oldu!

Kadro da hikaye de müthiş! Tuzak dizisinden sonra tv8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün için geri sayıma başlayabilirsiniz! 8

Dizinin tüm oyuncuları bir araya gelerek çekimlerin başladığı duyuruldu. Sosyal medyada yer alan bu fotoğraf ile birlikte hazırlıkların da tamamlanıp çekim aşamasına geçildiği görüldü.

Bu arada geçtiğimiz günlerde oyuncuların atış talimi yaptıkları anlardan bir fotoğraf da yansımıştı sosyal medyaya. Aksiyon sahnesi öncesi oyuncuların eğitimden geçtikleri fotoğrafı Yönetmen Mert Özdemir ve Berk Cankat paylaştı.

Kadro da hikaye de müthiş! Tuzak dizisinden sonra tv8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün için geri sayıma başlayabilirsiniz! 9

Engin Öztürk’ün bir polise hayat verdiği diziyle ilgili olarak çok farklı bir proje olacağını duyurması da dikkatleri çekmişti. Bir bölümü yurtdışında çekilecek olan Sıfırıncı Gün, Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami kentinden Arnavutluk’a kadar farklı coğrafyaları da içine alan bir hikayeyle gündeme gelecek.

Uluslararası polisiye ve suç odaklı bir dizi olarak dikkatleri şimdiden çeken Sıfırıncı Gün, Türkiye’nin yanı sıra, yurt dışında da büyük ilgi görmesi muhtemel bir proje…