Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisindeki gerilim dolu sahne, izleyenleri ekrana kilitledi!

Yargı dizisindeki gerilim dolu sahne, izleyenleri ekrana kilitledi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin dün akşam 40. bölümü ekrana geldi. Dizide gerilim dolu sahneler, izleyenleri adeta ekrana kilitledi! Ceylin ve diğer kurbanların tutulduğu yeri Ilgaz bulmayı başardı. İpuçlarını takip eden Ilgaz, herkesin sinirlerinin bozulduğu bir anda Eren ve emrindeki ekiple terkedilmiş konağın altında kaçırılan kişileri bulmayı başardı.

Yargı dizisinde herkesin aklını karıştıran ve sezonun ilk bölümünden beri devam eden cinayet araştırmasının sonuçları merakla bekleniyorken Ceylin’in de kaçırılması, izleyicinin heyecanını arttırmıştı. Bu hikaye daha fazla uzamadan kısa sürede çözüldü! Ilgaz, baştan beri şüphelerini arttıran köşke ekipleri yönlendirmeden önce Çınar ile konuşması etkili oldu.

Çınar, Burak’ı tanıdığını söyleyip onunla ilgili bazı bilgiler verdi. Sosyoloji okumuş, akıllı bir çocuk olduğunu anlatan Çınar, motoru olduğunu da söyleyince Ilgaz, köşkün önündeki motorsiklet tekerlek izlerini hatırladı ve hemen Eren ve ekibini harekete geçirdi.

Artık tutuldukları yerde sinirleri iyice bozulan Ceylin ve beraberindekilerin kaçış planı yaparken yaşanan tartışma sırasında Ilgaz ve diğerleri kapatıldıkları yeri bularak içeri girdi. Şoka giren kurbanlar hemen hastaneye kaldırıldı. Dizinin en gerilimli sahneleri olarak yeni sezona damgasını vuran bu anlarda izleyici de ekran başında gerildi!

Bu arada Burak’ın, kan gördüğü anda bayılması da ayrıca dikkatleri çekti! Hemofili hastası olduğu öğrenilen Burak’ı kan tuttuğunu Çınar da söylemişti. (Hemofili, kanın gerektiği gibi pıhtılaşmaması sonucu kanamanın durmaması ya da geç durması ile kendini belli eden kalıtsal bir hastalıktır. Vücutta bir bölge kanadığında, kan hücreleri pıhtılaşarak kanayan damar ucunun tıkanmasını sağlar.)

Dikkatli izleyiciler bu konunun bir başka ipucu olduğunu da anladı.  Bu arada Burak’ın, Ilgaz’ın babası Metin’in yanında çalıştığı Haluk beyin torunu olduğunun ortaya çıkması da bir başka ilginç gelişmeydi.

40. bölümle yine izleyenleri heyecanlı anlar yaşatan Yargı dizisinde Ilgaz’ın delilleri tek tek birleştirerek çözüme ulaşması ve Ceylin’i kurtardığı anlar, gerilim dolu sahneleriyle çok konuşuldu…

İşte yeni bölümdeki o sahne…

Bölüm sonunda ise asıl büyük sürpriz ortaya çıktı! Burak’ın gerçekten de Ilgaz’ın tezindeki kişi olduğu, kendi ailesini öldürdüğü ve sonra da benzer kişileri bularak yeni bir aile kurup öldürmeye devam ettiği öğrenildi. Ilgaz, sorgu odasında beklerken, burnu kanayan bir memurun içeri girdiği o anları videodan izlerken, aslında Burak’ı kan tutmadığını, yalan söylediğini gördü!

Bu sırada Yekta da yeni müvekkili Burak ile yaptığı konuşmada herkesi şoka uğratan gerçekleri ortaya koydu! Burak’ın cinayetleri işlediğini anlayan Yekta, çok önce bu zengin ailenin peşine düşmüştü. Her şeyden çok, Ilgaz, Ceylin, Eren ve Pars’ı düşmanları olarak gören Yekta, onlardan intikam almak için büyük bir oyun kurmuştu!

Burak’ı, daha önce bir müvekkilinin bir kuyuya bir şeyler atarken gördüğü, ancak bu davanın kapanması için üstüne para verdiğini, sonrasında o kuyudan çıkan cesetlerle birlikte Yekta’nın olayın peşine düşüp, Burak’ın katil olduğunu anladığı, Neva’yı da öldüren Burak’ı müvekkili olması için tuzağa düşürdüğü anlaşıldı!

Katil Burak ve Yekta’nın işbirliği, Yargı dizisinde yepyeni bir süreci başlattı! Yine herkesi şaşkına çeviren senaryosu ile Sema Ergenekon, adeta diziye yeniden başlayan bir hikaye ile izleyiciye büyük ters köşe yaptı!