Ana sayfa Dizi Haberleri Kadro yıkılıyor, hikaye müthiş! Hakim dizisi, ekranı alt üst etmeye geliyor! İşte tüm detaylar…

Kadro yıkılıyor, hikaye müthiş! Hakim dizisi, ekranı alt üst etmeye geliyor! İşte tüm detaylar…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde ekranda giderek artan hukuk temalı diziler, izleyicinin bir hayli ilgisini çekmekte. Ekranda şu anda Yargı’nın tozunu attırdığı hukuk temalı diziler arasında yine çok konuşulan Masum ve Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden sonra bu kez Hakim dizisi çok yakında ekranda olacak.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan’ın yer aldıkları dizide, bu iki sevilen ve başarılı ismin yanı sıra kadroya yeni ve iddialı isimler de eklenmekte. ABD’nin çok konuşulan dizisi Your Honor’un yerli uyarlaması olan Hakim dizisinin yapımcılığını Limon Yapım üstlenmekte.

Evlilik Hakkında Her Şey, Yargı ve Mahkum dizisinin ekranda elde ettikleri başarı sonrasında Hakim dizisinin de yine iddialı bir yapım olarak ekrana gelmesi heyecanla bekleniyor. Hem başroller hem kadrosu hem de hikayesi ile şimdiden dikkatleri çeken dizi için ‘Yakında’ ibaresiyle tanıtımlar da başladı.

Dizide Erdal Beşikçioğlu gibi usta bir ismin yer alacak olması, zaten yapımla ilgili merakı arttırıyor. Yine çok başarılı bir oyuncu olan ve son olarak Hekimoğlu dizisinde rol alan Ebru Özkan gibi güçlü bir ismin de kadroda yer alması, iddiayı arttırmakta.

Kadro yıkılıyor, hikaye müthiş! Hakim dizisi, ekranı alt üst etmeye geliyor! İşte tüm detaylar... 11

İlk tanıtımının yayınlanmasının ardından izleyici de heyecanla beklemeye başladı. Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili bazı değişiklikler de gündeme geldi bu arada.

En son Masumiyet dizisinde rol alan ve genç kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan İlayda Alişan’ın ismi de Hakim dizisiyle anıldı. Ancak oyuncunun teklifi önce kabul ettiği, sonra vazgeçtiği öğrenildi. Bu gelişme sonrasında ise Alişan’ın rolü, yine başarılı genç oyunculardan Eslem Akar’a verildi. Akar, Avlu dizisinde Demet Evgar’ın kızını oynamış ve büyük dikkat çekmişti.

Kadro yıkılıyor, hikaye müthiş! Hakim dizisi, ekranı alt üst etmeye geliyor! İşte tüm detaylar... 12

Proje başlamadan değişen isimlerden birisi de Burak Dakak oldu. Gülperi dizisi ile dikkatleri çeken ve ardından Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakteri ile beğeni toplayan genç oyuncu da Hakim dizisinden gelen teklifi kabul etti önce. Daha sonra projeden tiyatro çalışmaları ile dizi çakıştığı için ayrılma kararı verdi. Onun yerine de Yalancı dizisinde Doruk’u oynayan Fatih Berk Şahin ile anlaşıldı.

Kadro yıkılıyor, hikaye müthiş! Hakim dizisi, ekranı alt üst etmeye geliyor! İşte tüm detaylar... 13

Bu arada dizinin iki önemli ve öne çıkan ismi de usta oyuncular Uğur Yücel ve Yurdaer Okur oldu. Bu iki ismin kadroda yer alıyor olması, Hakim dizisinin ağırlığını da daha başlamadan ortaya koymakta!

Kadro yıkılıyor, hikaye müthiş! Hakim dizisi, ekranı alt üst etmeye geliyor! İşte tüm detaylar... 14

Etkileyici ve çarpıcı hikayesi, güçlü oyunculukları ile atv’nin yeni dizisi Hakim, şimdiden dikkatleri üzerine toplamakta. Bu oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile Hakim’i önümüzdeki günlerde muhtemelen çok konuşacağız.

Kadro yıkılıyor, hikaye müthiş! Hakim dizisi, ekranı alt üst etmeye geliyor! İşte tüm detaylar... 15

Hakim’in yönetmenliğini Erkan Tunç üstleniyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışmasıyla beraber onu kurtarma çabasını ve vicdanına bunu anlatamaması konu alınıyor dizide.

İşte Hakim dizisinden gelen ilk tanıtım…