Ana sayfa Sosyal Medya Kafaları karıştıran not! Çukur’un Nehir’i Hazal Subaşı da mı koronavirüse yakalandı!

Kafaları karıştıran not! Çukur’un Nehir’i Hazal Subaşı da mı koronavirüse yakalandı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizine geçtiğimiz sezon Nehir karakteriyle katılan Hazal Subaşı, instagram’da yaptığı bir paylaşımla kafaları fena halde karıştırdı! Oyuncunun fotoğrafına yaptığı yorumla birlikte koronavirüse yakalandığı tahmin ediliyor. İzleyicileri merakta bırakan bu paylaşımla birlikte merak da arttı!

Hazal Subaşı, ilk olarak TRT’de yayınlanan Adını Sen Koy isimli dizide rol almıştı. Henüz pek tanınmayan ve o dönemde ilk oyunculuk denemesi olmasına karşılık belli bir kitlenin adını bildiği bir isimdi.

Dizi daha sonra Star TV’ye geçti ve Hazal Subaşı, finali beklemeden bir süre sonra diziden ayrıldı. Subaşı, Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisinde rol aldığında ise herkesi şaşırtan bir çıkış yaptı. Başarılı oyunculuğuyla birlikte Halka dizisinde rol almayı başardı.

Kariyerinde hızlı sıçramalar yapan Subaşı, şimdilerde ise Çukur dizisi ile çok daha büyük kitleler tarafından tanınmakta. Genç oyuncunun Çukur’un son bölümünde görünmediğini de yorumlarında belirten hayranları, son paylaşımından sonra da koronaya yakalanmış olabileceğini anladı.

Zira oyuncunun “karantina günleri” paylaşımıyla birlikte bu tahminler yapılmakta. Bakalım Subaşı cephesinden nasıl bir bilgi gelecek…

İşte oyuncunun son paylaşımı:

#karantinagünleri????

Kafaları karıştıran not! Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı da mı koronavirüse yakalandı! 7