Ana sayfa Dizi Arşivi Çocukluk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Çocukluk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Çocukluk, Med Yapım ve MF Yapım imzalı, yönetmeliğini Nadim Güç’ün yaptığı, senaryosunu Ebru Hacıoğlu ile Verda Pars ikilisinin kaleme aldıkları dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Dizinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor.

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizi, çocuklara yuva bulmayı amaçlayan idealist bir adamın, kendi hayatında ve bu amacı sırasında yaşadıklarını anlatıyor. İçinde dram, sevgi, aşk, umut ve acıların yer aldığı etkili bir Türk dizisidir.

Çocukluk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Fox TV
Yapımcı: Med Yapım- MF Yapım
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 9 Ekim 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 130 dakika
Müzik: Sertaç Özgümüş & Çağlar Haznedaroğlu
Başrol: Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız, Burcu Özberk
Oyuncular: Selen Öztürk, Kübra Süzgün, Nilay Yeral, Derinsu Akkuş, Yiğit Aras Aksoy, Damla Cercisoğlu, İpek Çiçek, Batuhan Gelenler

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/cocuklukfox
Instagram: https://www.instagram.com/cocuklukfox/
Facebook: https://www.facebook.com/cocuklukfox/?ref=py_c
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKfqJa9KvfORqzrGegGQhhA
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Cocukluk

TÜM HABERLER:

Çocukluk dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Çocukluk, ağır bir konuya sahip dram içerikli yapımdır. Dizinin konusu, Ali Kaan Umut Evi’nin aksi müdürü Mahir ve evdeki kimsesiz çocuklar arasında yaşanan olaylar etrafında gelişiyor. Mahir, ters mizacına rağmen evinden geçen her çocuğun iyi ve düzgün birer aileye gitmesi için çok uğraşır. Her çocuk için onu sevecek ve kollayacak aileyi bulma amacı için her yolu mubah gören Mahir, zaman zaman içgüdülerini dinleyerek usul dışı yöntemlere başvurur ama her zaman doğru çocuğun doğru aileye gittiğinden emin olur.

Çocukluk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

HİKAYESİ:

Tüm hayatını geride bırakıp Ali Kaan Umut Evi’ni açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), ilk günden beri evine gelen her çocuğun doğru aileyi bulmasını sağlamıştır.

Ali Kaan Umut Evi’nde aynı odayı paylaşan Mavi (Beren Gökyıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) ve Zeynep’in (Derinsu Akkuş) yeni ailelerini bulma yolunda yaşadıkları, öz ailelerine duydukları özlem ve kimi zaman uğradıkları hayal kırıklıkları onları birbirlerinden ayrılmaz kız kardeşler haline getirir, bu kardeşlik ileride, hayata el ele ve umutla sarılmalarını sağlayacaktır.

Kızların her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olan Ayşegül (Burcu Özberk) ise desteğini ve sevgisini onlardan hiç esirgemez.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Erdal Beşikçioğlu (Mahir Boztepe)
Beren Gökyıldız (Mavi)
Burcu Özberk (Ayşegül)
Selen Öztürk (Gülay)
Kübra Süzgün (Mozi)
Nilay Yeral (Bambi)
Derinsu Akkuş (Zeynep/Serçe)
Yiğit Aras Aksoy (Dodo)
Damla Cercisoğlu
İpek Çiçek (Nene)
Batuhan Gelenler (Hayalet)

Çocukluk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

MEKANLAR:

Çekimleri İstanbul’da yapılan dizide kullanılan mekanlardan özellikle Ali Kağan Çocuk Evi’nin gerçekte var olup olmadığı seyirci tarafından merak ediliyor. Dizi için hazırlanan çocuk evi dizi çekimlerinin yapılması adına kurgulanmış bir dekora sahip. Çocukluk dizisinin çekimleri Sultanahmet Meydanı yakınlarındaki mahallelerde yapılıyor. Öte yandan dizinin bazı sahneleri Beykoz ve Sarıyer’de çekiliyor.

JENERİK:

Çocukluk dizisinin müzikleri Sertaç Özgümüş ile Çağlar Haznedaroğlu’na ait. Dram ağırlıklı yapımın jenerik müziği de duygusal ve hüzünlü.

FRAGMANLAR:

Çocukluk dizisinden ilk fragman Fox TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Fragman:

Çocukluk dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından takip edebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Çocukluk dizisinin 1.sezonu 9 Ekim 2020 Cuma günü başladı. İlk yayınlandığı günden itibaren kendisine belli bir izleyici kitlesi oluşturan dizi her Cuma saat 20.00’de Fox TV’de izleyicisi ile buluşuyor.

Çocukluk dizisinin tüm bölümlerini youtube kanalından izlemeniz mümkündür. Ayrıca Fox TV’nin resmi internet sitesinde bölümlerin tamamı yayınlanmaktadır.

ERDAL BEŞİKÇİPOĞLU HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI…

Bir dönem ekranlarda Behzat Ç karakteri ile fırtınalar estiren Erdal Beşikçioğlu, Çocukluk dizisinde bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncunun hayranları diziyi ilk izlediklerinde, değişen imajı nedeniyle ‘Beşikçioğlu’nu tanıyamadık’ şeklinde yorumlar yaptılar.

Çocukluk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

KAMERA ARKASI:

İstanbul’da çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor.

Dizinin kamera arkası görüntülerinde özellikle Mahir karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu ve çocuk oyuncular arasındaki eğlenceli diyaloglar dikkat çekiyor.