Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisi kadrosu açıklandı, Doğduğun Ev Kaderindir’den bir kişinin ayrıldığı ortaya çıktı!

Kağıt Ev dizisi kadrosu açıklandı, Doğduğun Ev Kaderindir’den bir kişinin ayrıldığı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Nisan ayında ekranda olması planlanan yeni bir dizi ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Star TV’de ekrana gelecek olan dizi, kadrosu ile büyük dikkat çekmekte. Başrolünde ilk olarak Erdal Beşikçioğlu’nun olduğu söylemleri ile dizi gündeme gelmişti. İsmi de henüz bir kaç gün önce belli oldu.

İddialı proje ile ilgili ayrıntılar da gelmeye devam ediyor. Son olarak diziye katılan bazı isimler de ortaya çıktı. Başrol kadın oyuncunun da Nur Fettahoğlu olduğu haberi, diziye olan ilgiyi şimdiden arttırdı.

O3 Medya imzalı dizinin kadrosu da şekillenmeye başladı. İsmi Kağıt Ev olarak belirlenen ve Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu gibi iki ismi buluşturan dizinin hazırlıkları sürüyor.

Kadroya katılan iki isim daha dikkatleri çekmişti. Yasak Elma dizisinden kısa bir süre önce ayrılan Can Nergis ile, geçtiğimiz sezon sonunda Yasak Elma’ya veda eden Tuvana Türkay da Kağıt Ev dizisinde rol alacak.

Bu arada dizinin oyuncuları arasına katılan başka isimler de ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabında verdiği bilgiye göre diziye Çetin rolüyle Bülent Gültekin, Mert rolüyle Nejat Uygur, İnci rolüyle Tuğçe Aykut ve Melisa rolüyle Bulut Eker de katıldı.

Bu isimler arasında bir tanesi vardı ki Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyenleri çok şaşırttı! Kağıt Ev dizisinin kadrosuna Cemre karakteriyle katılan bir diğer isim Helin Kandemir oldu.

Kağıt Ev dizisi kadrosu açıklandı, Doğduğun Ev Kaderindir'den bir kişinin ayrıldığı ortaya çıktı! 7

Genç oyuncu Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Dilara yani Kibrit karakterine hayat veriyordu. Kibrit, bir süredir dizide yoktu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son haftalarda hikayesi o kadar değişti ki bu değişiklik içinde Dilara pek farkedilemedi. Karakterin bir iki kez ismi geçti ama yaşanan kargaşalar sırasında evde olmadığı da görülmekteydi.

Helin Kandemir’in Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda isminin açıklanmasıyla birlikte Doğduğun Ev Kaderindir’den de tamamen ayrıldığı anlaşıldı!

Bu arada Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yapacağı dizinin okuma provalarının da başladığı öğrenildi. Dizinin gelecek hafta çekimlerinin başlaması planlanıyor.