Ana sayfa Dizi Haberleri Binnur Kaya’dan, Kırmızı Oda’ya veda eden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran’a duygu dolu mesaj

Binnur Kaya’dan, Kırmızı Oda’ya veda eden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran’a duygu dolu mesaj

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde iki veda yaşandı. Diziye bir süredir Kumru karakteri ile katılan Aslıhan Gürbüz ve Fahri’yi oynayan Bülent Seyran, son sahneleriyle ekrana geldiler. Kumru’nun içler acısı hayat hikayesinin yanında, Fahri ile kurduğu aile ise sıcacık bir hikayeydi.

Bülent Seyran, evlendiği kadının çocuğunu kendi çocuğu gibi sarıp sarmalayan, Kumru’nun tüm yaşadıklarını bildiği halde onu bağrına basan, hep yanında durarak hiç görmediği sevgi ve saygıyı veren biri olarak çok sevildi.

Seyran, oyunculuğu ile ekran başındakilerin övgüsünü alırken, diziye de Kumru’nun hikayesinin bitmesiyle birlikte veda etti.

Aslıhan Gürbüz, Kumru karakteri ile iki yıl sonra döndüğü ekranda herkesin yüreğine işleyen bir hikayeyi akıllara kazıdı. Oyunculuğu ile izleyicinin bir kez daha övgü dolu yorumlarına mazhar oldu.

Gürbüz’ün güçlü oyunculuğu ile hayat verdiği Kumru, hayattaki pek çok kadının ve çocuğun gerçek, acı hikayesiyle toplumu yüzleştiren bir karakter oldu.

Aslıhan Gürbüz, dizinin 29. bölümüyle birlikte Kumru’ya veda etti. Dizinin başrol oyuncusu Binnur Kaya, her iki oyuncuya da duygu yüklü bir mesajla veda etti.

Binnur Kaya'dan, Kırmızı Oda'ya veda eden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran'a duygu dolu mesaj 11

Binnur Kaya’nın instagram hesabından kendileri ile ilgili paylaşımını repost eden Aslıhan Gürbüz, “Çok şanslıyım ki meslektaşın en özeli ile haftalarca çalıştım” notunu düştü.

Binnur Kaya da hem Bülent Seyran hem de Aslıhan Gürbüz için aşağıdaki sözleri yazdı. Her iki oyuncuyu da onure eden Binnur Kaya, “Bizi onurlandırdınız” diyerek konuk oyuncu olarak diziye katılan iki isimle ilgili duygularını kaleme aldı…

 

Binnur Kaya'dan, Kırmızı Oda'ya veda eden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran'a duygu dolu mesaj 12

Gürbüz ve Seyran da Binnur Kaya’nın bu paylaşımına yaptıkları yorumla teşekkür ettiler. Aslıhan Gürbüz “Ne şanslıyım, kelimelerimin yetersiz kaldığı kadın” derken, Bülent Seyran da “Asıl ben konukseverliğin için çok teşekkür ederim” sözleriyle yorum yaptı paylaşıma.

Binnur Kaya'dan, Kırmızı Oda'ya veda eden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran'a duygu dolu mesaj 13

Aslıhan Gürbüz, dizinin setindeki çalışanların yaptığı bazı veda paylaşımlarını da paylaştı…

Binnur Kaya'dan, Kırmızı Oda'ya veda eden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran'a duygu dolu mesaj 14

Binnur Kaya'dan, Kırmızı Oda'ya veda eden Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran'a duygu dolu mesaj 15