Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in tarzına, Miray Daner de düştü!

Demet Özdemir’in tarzına, Miray Daner de düştü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Demet Özdemir, son dönemin en popüler genç oyuncularından birisi. Sosyal medya hesabını da etkin bir şekilde kullanan oyuncu, yaptığı her paylaşımla da hayranlarının gündeminden düşmüyor. Özellikle Erkenci Kuş dizisinden sonra yıldızı daha da parlayan oyuncu, enerjisi, samimi davranışları ile çok seviliyor.

Demet Özdemir, 9 yıldır dizi sektöründe ve pek çok farklı yapımda rol aldı. Genellikle romantik komedi tarzı dizilerle ön plana çıktı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile birlikte dram türündeki projelerde de başarılı olabileceğini cümle aleme gösterdi! Şimdilerde Zeynep karakteriyle çok konuşuluyor.

İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolünde oynadığı dizideki performansıyla da kalpleri bir kez daha çalmış durumda.

Demet Özdemir’in instagram hesabını takip edenler, en az dizideki kadar tarz giyindiğini biliyor artık. Uzun yıllardır dans etmeyi de seven ve bir dönem profesyonel olarak dansçılık da yapan Demet Özdemir, formunu da koruyor.

Düzgün fiziği ile giydiği kıyafetler hayranlarının büyük ilgisini çekiyor. Genel olarak spor tarzı tercih eden Demet Özdemir, son olarak dizinin setinden aşağıdaki pozunu paylaştı.

Karavanındaki aynadan verdiği poza pek çok hayranı gibi beğeni ve yorum yapan ünlü isimler de vardı. Bu isimlerden birisi de aynı kuşak meslektaşlarından Miray Daner’di.

O da takipçileri gibi Demet Özdemir’in bu pozunu çok beğenmiş… Hardal rengi paltosu ve gözlüğüyle çok cool bir görüntü sergilemiş Demet Özdemir…

İşte o pozu…

Demet Özdemir'in tarzına, Miray Daner de düştü! 7