Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisi parlamadı, Star TV yeni bir atak yaptı!

Kağıt Ev dizisi parlamadı, Star TV yeni bir atak yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Star TV, yeni dizisini parlatmak için her yolu deniyor! Star TV ekranlarında pazartesi akşamları başlayan Kağıt Ev dizisinin beklenen reytingleri elde edememesi, ilginin düşük kalması sonrasında kanal yeni bir atak yaptı.

Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kağıt Ev dizisinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay bulunuyor. Ayrıca 16 yaşındaki oyuncu Helin Kandemir de başarılı performansı ile dizide öne çıkanlar arasına yer alıyor…

Star TV, hikayesi ile güçlü bir yapım olarak öne çıkan, oyunculuk performansları da gayet başarılı olan dizinin bir türlü parlamamasından rahatsız… Kağıt Ev dizisi, pazartesi dizi rekabetinde en alt sırada bulunuyor. İlk iki bölümü yayınlanan ve düşük reytingler alan Kağıt Ev, bugün 3. yeni bölümü ile ekranda olacak.

Star TV, twitter ortamında reklamları artırdı ve Kağıt Ev dizisinin ilgi çekmesi için de Türkiye Gündemine girmesini sağladı. Sponsorlu içerik ile twitter’da öne çıkmaya çalışan kanal, Kağıt Ev dizisinin daha geniş kitlelere ulaşması için çaba sergiliyor.

Kağıt Ev dizisi parlamadı, Star TV yeni bir atak yaptı! 7

Star TV’nin bu sezon kendisini dizi izleyicisine anlatamamak gibi bir sorunu var. Diğer dizilere de olumsuz yansıyan bu durumun tersine çevrilmesi için bu tür reklam kampanyaları etkili olabilir.

Kağıt Ev dizisinin bu akşam yayınlanacak 3. bölümünün reytingleri çok önemli olacak. Zira dizinin bir çıkış trendine girmesi beklentisi yüksek ama bir türlü gerçekleşmedi.

Kağıt Ev dizisinin 3.bölümünden ön izleme görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

3. Bölüm Konusu;

Kızları Cemre’nin korkunç bir şekilde öldürdüğü İnci’nin oğlu Mert’in sevgilisi olduğunu öğrenen Aylin büyük bir şok yaşar. Aylin, kocasının oğlunun sevgilisiyle bir gönül ilişkisi içinde olduğunu zannetmiştir. Oysa ki Aylin’in şüpheleri gerçek değildir. Ancak Cihan’ın karısını ikna etmesi kolay olmaz. Karı koca Fırtına’yı çok daha büyük bir tehlike beklemektedir. Oğullarının İnci’nin sevgilisi olduğu gerçeği ortaya çıkarsa, hiçbir şeyden haberi olmayan Mert cinayetle suçlanabilir. Tek çare İnci’nin cansız bedeninin bahçedeki bostandan çıkarılıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşınmasıdır. Ancak bu kararı uygulamak hiç de kolay olmaz. Aylin ve Cihan Fırtına her adımda kendi bataklıklarında biraz daha çıkmaza gömülmektedir. Cihan, karısının güvenini kazanmak ve ailesini düştükleri bu zor durumdan kurtarmak için harekete geçer.

Gülsüm’ün her davranışı her sözü Aylin ve Cihan için vicdan azabına dönüşür. Kızının davranışlarını anlamlandıramayan Aylin, kendi geçmişindeki karanlık sırları araştırmaya başlar. Belki de geçmişten gelen ve Aylin’in unutmak istediği bu karanlık sırlar bugün yaşananların temelini oluşturmuştur. Aylin yıllar sonra hiç istemese de bir ziyaret gerçekleştirir. Bu ziyaretle Aylin korkunç gerçeğin de farkına varır. Cemre belki de onun yüzünden İnci’yi öldürmüştür.