Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga olayı büyüdü, Murat Ünalmış’tan beklenmedik karar!

Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga olayı büyüdü, Murat Ünalmış’tan beklenmedik karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 3 sezondur devam etmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yakında sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Adana’da çekimleri devam eden dizi, yaz arası verdikten sonra yeniden ekrana dönüş yapacak. Sette ise son dönemde herkesi üzen gelişmeler yaşanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış ile, Fekeli olarak izlediğimiz Kerem Alışık arasında sette yaşanan tartışma iyice büyüdü. Gelen haberler olayın adli sonuçları olacağını anlatıyor… Murat Ünalmış, bu kavga sonrasında aldığı karar ile harekete geçti ve suç duruyurusunda bulundu.

Gazeteci Birsen Altuntaş konuyu sosyal medya hesabından duyurdu. 24 Nisan’da Karaahmetli köyünde yapılan çekimler sırasında yaşanan gerginlik geçen haftaya damga vurmuştu.

Kerem Alışık’ın senaryodaki bir sahneyi değiştirme çabası üzerine Murat Ünalmış duruma itiraz etmişti. Alışık’ın bu sırada öfkelendiği ve “Hıyar oğlu hıyar” diye rol arkadaşına bağırdığı ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga olayı büyüdü, Murat Ünalmış'tan beklenmedik karar! 7

Yönetmen Murat Saraçoğlu tarafından bu sırada kayıt yapıldığı da ortaya çıktı. Set tatil edildi ve Murat Ünalmış da avukatı aracılığı ile Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu.

Kerem Alışık hakkında suç duyurusu yapan Murat Ünalmış, adli olarak konuyu takip etmekte kararlı görünüyor… Olayın şahitleri olarak yönetmenin yanı sıra; Nazan Kesal, Bülent Polat, Hilal Altınbilek, Plen Emre, Şahin Vural’ın da orada bulundukları ifade ediliyor.

Yapılacak soruşturma sonrasında konunun mahkemeye taşınıp taşınmayacağı da ortaya çıkacak. İki ünlü ismin daha önce de tartıştıkları biliniyordu.