Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor?

Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor?

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Kağıt Ev’, pazartesi günleri izleyicisi ile buluşacak. Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Kağıt Ev’, bu akşam Star’da.

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu ‘Kağıt Ev’in oyuncu kadrosunda ise; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

Dizide kimin hangi karakteri canlandırdığı da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Karaktler hakkında detayların da yer aldığı aşağıdaki kartlarından tüm ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

Erdal Beşikçioğlu (Cihan),

Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 15

Nur Fettahoğlu (Aylin),

Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 16

Tuvana Türkay (Azra),

Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 17

Can Nergis (Bülent),

Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 18

Nihal Koldaş (Gülsüm),

Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 19

Helin Kandemir (Cemre),

Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 20

Nejat Uygur (Mert),

Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 21

Bülent Gültekin (Çetin),

Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 22

Yaşar Üzer (Halil),

Kağıt Ev dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor? 23

Bulut Teker (Melisa),

Tuğçe Aykut (İnci)

1. Bölüm Konusu:

Fırtına ailesi; üç çocuklarıyla mutlu bir hayat sürdürmektedir; ta ki tek bir yanlış anlaşılmanın yol açacağı trajediye kadar.

Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, Suçlu Peşinde programının yapımcısı Azra İnce’nin cazibesine yenik düşer ve ilk kez karısını aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında, bu ihaneti fark etmezken; 16 yaşındaki kızları Cemre’nin dikkatinden kaçamaz. Cemre şüphelerinde haklıdır ama şüphelendiği kişi yanlış olur.

Babasının, ailenin emektarı Gülsüm’ün kızı İnci ile ilişkisi olduğunu zanneder. Babasının üniversitede öğrencisi olan İnci, Cemre’nin desteğiyle okumuş, çok çalışkan, sevgi dolu bir kızdır ve Cemre’nin kendisine yönelik düşmanca tavırlarından bihaberdir. İki genç kız arasında çıkan tartışma, İnci’nin ölümüyle son bulur.

Çaresizce kızını arayan Gülsüm’ün yardım isteyeceği tek yer Fırtına ailesi iken, İnci’yi çaresizce arayan bir kişi daha vardır. İnci’nin herkesten sakladığı biricik aşkı, Fırtına Ailesi’nin büyük çocukları Mert.

Aylin ve Cihan Fırtına büyük çıkmaz içine düşerler. Evlerinde işlenen cinayet; karı koca için vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde verecekleri en büyük sınav olur. Onlar iyi ebeveyn olmak adına evlatlarını korumaya çalışırken, ömürlerini verdikleri adalete de ihanet ederler.